Asyarslan60 Dün çatlatma iğnesi 12. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı,erken mi daha sonra pozitife dönen var mı?
kartanesi02 Asyarslan60 ben adetime 1 gün kala yaptım çok silik bi çizgi çııktı o yüzden acele etmemelisin adetinin geçmesini bekle zor biliyorum aynı şeyleri yaşadım ama Rabbim inşallah sanada nasip eder
Bfduam Asyarslan60 bende bugün ilk kez yaptım 9.günüm tek çizgi, iğnenin etkisi tamamen geçmiş di mi?
Asyarslan60 Sevimlianne_adayi en iyisi kan vermek canım o zaman seninde postunu gördüm çizgi var gibi ama en emin olamadım insallah vardırrr❤️🙏
Mouradi Asyarslan60 Canım belkide tam iğnenin etkisi geçmiş sen bekle, Konuşmuştuk diğer postunda. Ben adet oldum canım :(
Asyarslan60 Mouradi evet canım geçmiş iğnenin etkisi yarın kontrolüm var bakalım orda belli olur,senin kaçıncı gününde adet oldun nasip değilmiş ikimiz içinde
Mouradi Asyarslan60 İğnenin 18ci günü regl oldum canım hayırlısı. Yaa sen daha dur İnşaAllah sende pozitif olucak 🥰 bende ilk defa çatlatma iğnesi kullandığımda 12ci günü silik çizgi vardı iğnenin etkisi geçmemişti. Sende ama geçmiş demek ki. Belki kan verirsen canım 14cü günü ?
Asyarslan60 Bfduam çok erken canım ama iğnenin etkisi geçmiş demek ki sen 14. Yap test sonuçta idrara geçmesi uzun sürüyor
Mouradi Bfduam Sen erken yapmışsın canım bekle :)) hem seninle ne konuşmuştun biz test yapmıycaksın diye dimi :)
Asyarslan60 Mouradi evet canım yarın 14. Gün kan vericem demek ki 17 güne kadar ümit var 🙏😘 rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah
berrayusuf Asyarslan60 catlatma ignesinden 13 gun sonra yaptim cok silik cikti erken gebelik testinde
Bfduam Makskala bilirsin o zaman, ığneden kaç gün sonra test yapmaya başladın? Bugün 9.günüm ilk testim negatif.