Piraye2021 gece gündüz şöyle geliyor sezaryen se zaten geliyor normal doğuma da gece arıyorsunuz tabi nöbetçi doktor da ilgileniyor ama doktorunuzda geliyor ben yapmadim ama muayneye hep ona gittim benim arkadaşım normal doğum yapti gece Muhammed bey geldi dedi hatta bayramin ilk günü doğum yapti arkadaşım yani gelmese gelmezdi bende sağlıkçı esiyim nene hatun da yaptim çünkü eşim egitim de olduğu için o sancıyla ben nene hatuna gittim binlerce kez pişman oldum çünkü hiç bir tane iyi bir ebe gelmedi basima stajerler tuşe yaptilar deneme tahtalari olmustum simdi ikinciye hamileyim 4 yaş olacak aralarinda piskolojik olarak aceba yine yasiycammi o aynı şeyleri korkusu var icimde çünkü neden iyi bir doğum iyi bir ebeye denk gelmedim şans meselesi değil bir hamile kadın ne olursa olsun o aciyida çekiyor sa ona destek olmak her ebenin görevidir sana hakkimi helal etmiyorum dedi dikisimi diken ebe çünkü neden doğum sonrası beni 3 saat beklettikden sonra dikmeye başladı ister istemezde o vajinadaki uyusukluk gidiyor o iğne yi hissediyor sun kansiz kaldim şikayet ettik ama tayinci olduğumuz için artık pes ettik ugrasamadik allaha havale ettim bana kötü korkular yasattiklari için kusura bakmayın çok uzun oldu 🤭