Elifffnaz Kızlar 7 haftalık hamileyim ve özellikle sabahları midem çok kötü bulanıyor, sizin bulduğunuz bir yöntem var mı buna
bsea93 Elifffnaz benimde çok kötü oluyodu doktora gittiğimde prilam dr diye bi ilaç verdi yatmadan önce onu kullanıyorum çok rahatladım
Nermin_nur1 dilaaaraozturk şu an da elimde krakerle yazıyorum 😂 ben daha 5+4 ama midem bir şey almıyor kasıklarım ağrıyor çok halsiziimmm🤦🏻♀️ Tuzlu kraker yiyip bastırsın diye uğraşıyorum sende dene canım
Elifffnaz dilaaaraozturk bu ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydim, onda kraker yememe rağmen yine aynıydı bakalım bunda da deneyeyim inşaallah işe yarar
Elifffnaz Nermin_nur1 ilk gebeliğimde denedim ama oda fayda etmemişti, bakalım bunda da deneyeyim inşaallah fayda eder
Elifffnaz Kubraa5353 bende öyle ki yemek yemeyi çok severdim ama şuan her şey gözümde karardı resmen, 17 aylık oğlum var sırf onun için ayakta kalabiliyorum yoksa yataktan da çıkamazdım. Hem halsizlik hem mide bulantısı, inşaallah hepimizin biran önce geçer
Elifffnaz aycasmom ben uyanır uyanmaz mide bulantısı oluyor sizin de öyle mi yoksa başlamadan mı yiyorsunuz
Elifffnaz bsea93 benim ikinci gebeliğim ilkinde de doktor bana zofer yazdı ama çok zor durumda olmazsan kullanma demişti, bunda daha gitmedim randevum 7 aralıkta bakalım
Esra_a Bende 8+3 üm ama bulantılarım hat safhada çok zorlanıyorum doktor prilam dr verdi ama pek etkisi olmadı sonra ilacı değiştirdi onzyd verdi daha iyi gibiyim biran önce herkesin bulantışarı geçer inşallah 🤲
Elifffnaz Esra_a Amin inşaallah. Benim birinci gebeliğimde 4.ayımda kesilmişti bulantılarım.2.si daha kolay olur dediler ama yine aynı geçiyor
Aynur35 7+4 benim de bulantılarım sabahları genellikle çok benimde öğle saatlerinde biraz daha iyi gibi olunca hemen yiyorum ekşi şeyler rahatlatıyor gibi hissediyorum bir de patates iyi geliyor fırında yada haşlanmış patates deneyin
Elifffnaz Aynur35 benim de öyle sabah bulantıyla uyanıyorum saat 2 veya 3 gibi hafifliyor ama patates gözümde karardı şimdiden yiyemiyorum 😔
Aynur35 Elifffnaz bazı yiyeceklerden bende tiksindim o olay çok kötü gerçekten görmeye bile tahammül edemiyorum resmen tiksindiklerimi hatta aklıma bile gelse midem bulanıyo 😞 o zaman en güzeli çubuk kraker ve ekşi şeyler denemek