dilaaaraozturk Kızlar selam 18 haftalık gebeyim ama bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum yada anlamıyorum. Hisseden var mı yada bu haftada nasıl oluyor ? İlk gebelik buarada ☺️
Ftmglpnr dilaaaraozturk ben yaklaşık 16.haftadan beridir hissediyorum benimde ilk gebeliğim şuan 21+1deyim ilk gebelikde 20.haftaya kadar hissetmemen normalmiş bu kişiden kişiye değişiyor ben çok erken hissettim doktorum olablir çok kilom yok karın bölgende yağlanman azsa hissedebilirsin demişti yani telaşlanma normal
Asfgghjjcansu12 dilaaaraozturk 16. Haftadan var bende şimdi biraz daha netleşti 18. Haftada içerde üst üste balon patlatıyor gibi tepmesi daha hissedersin 20. Haftada bir teper sana anlayamazsın annesi 🥰☺️
1anne1gebe dilaaaraozturk bitanem benim 2inci gebeligim olmasina ragmen daha 2 gundur guc bela hissediyorum. 18+1 olduk bugun. ilk gebeligimde 20inci haftalari bulmustu hissetmem.
Ozlemdiril dilaaaraozturk ben suan çok net hissediyorum sagım da kıpır kıpır ama hissetme sebebimi 2. Hamilegime baglıyorum ilk oglumda 24 haftalıkdım anca hisediyordum oda onu dürtüklerdim hep suan 2. Hamileligim 15 haftada kıprasma basladı ikincide daha net biliyorsunuz ☺️
nevermind ilk hamileligim ve kizimi 15. haftadan hossetmeye basladim ama ara ara boyle devamli gun icinde sadece 1 kere hissediyorum suan 18 oldum bakalim ilerleyen haftalarda daha cok hissederim InsAllah , cunku cok guzel bir duygu 🌺
Leyyaall dilaaaraozturk 18+6 Düne kadar surekli dertleniyodum hissedemiyorum diye dun aksam ilk defa hissettim bugunde sadece bir kere bu arada kizim olucak😍
Ecegunes Leyyaall ben de tam 18+6 da hissetmiştim bir hafta az oluyor günde sonraki haftalar giderek arttı şimdi 22+4 deyim her sabah her akşam sürekli hissediyorum
gulnurkrms dilaaaraozturk bende 19+3um 2 gündür kıpırtı oynama.hissetmeye başladım ilk gebelik canım bence normaldir
Gzm23 gulnurkrms detaylı ultrasona girdin mi Ben perşembe günü 19+3 de gideceğim erken mi bilemedim 🤔
Ceyduygu dilaaaraozturk Ben 14. Haftada hissettim ama ikinci gebeliğim :) ilk gebeliğim de 16da hissetmiştim. 20. Haftaya kadar normal görülüyor hissedilmemesi