Rabia4650 Merhaba güzel anneler 💕 sleepy extra bebek bezi mi natural mi. Farkı nedir. Hangisi tercih edilmeli bilgisi olan varmi
Leylosacl Rabia4650 2 yaşında oğluma ikisinide kullanıyorum hangisi indirimde olursa onu alıyorum bir fark göremedim extra olan limon kokulu gibi geldi bana gayet iyi ikiside
yamacinannesii Rabia4650 ben natural kullanıyodum teyzem extra almış memnun kalmadım natural daha iyi
SekerDehasi Rabia4650 İkiside çok guzel bio naturelin emiciligi biraz daha fazla ve hemen popisi pembelestirmiyor yani cisi güzel emdiği icin bebegi rahatsız etmiyor . Bende hangisi indirimdeyse onu aliyorum en basindan beri sleepyciyim 😊
Bryunetka Leylosacl Bizde ikisinden aldık ama daha kullanmadık, bende ıslak mendillerden geliyor sanıyordum kokuyu.. Demek ki extradan geliyormuş 😂🤦🏻♀️ Peki bezlerde böyle buram buram kokuyor mu acaba? Bebeği rahatsız etme açısından dolayı soruyorum.
Rabia4650 Anladım dolap uygulamasında acilmmamis extra tanesi 60 kuruşa fln geliyor alsammi karar veremedim yoksa nuturalmi alsam
Leylosacl Bryunetka hayir başladıktan sonra kokuyu almadım hiç ama bağlamadan önce koku geliyor limon kokusu 😊