Meleknkkk !https://resimyukle.io/r/AewXtWqDR5] kızlar adetim 2 gün gecikti adet günümde yaptığım test negatifti bi umut tekrar yaptım ben sanki görüyorum bide size sormak istedim
_elifmehmet_ Meleknkkk evet canim bende gördüm hayırlı olsun git kan ver bence hemen kafan rahat olsun
hulya-13 Meleknkkk çok yeni gebeliklerde ve çok erken yapılan testlerde böyle çıkıyor. 2 gün sonra yapın biraz daha belirgin olursa var demektir. 2 gebeliğimdede yavaş yavaş pembeleşti ve gebelik çok yeniydi. Erken yapmıştım testleri.
Meleknkkk _elifmehmet_ bugün gidicm ama kafam karıştı adet günümde yapmıştm negatifdi şimdi nasıl pozitif çıktı
Glsh14 Meleknkkk Aynisi arkadasimdada oldu geç döllenme oldugu icin boyle oluyor canim.bu cizgi ilk 10 dk icinde olustuysa evet var gorunuyor
Yeniiannecikk Meleknkkk aynısı bana da oldu adetimden 10 gün gecikti negatif çıktı gittim.kan verdim 14.00 çıktı 😆🤗
Meleknkkk hulya-13 adet günümde yapmış olmam erken mi oluyor canım bilemedim ki heyecan işte hemen yapmak istiyo insan
Meleknkkk Glsh14 hemen çıktı zaten bende ona şaşırdım adet günümde hiç bisey çıkmamıştı. Silik bile değildi
hulya-13 Meleknkkk 4 gün geçince yaptım bende böyle çıktı. 2 gün arayla 3 kere yaptım daha belirgin çıktılar sonrada hemen kan verdim. bence var. İnşallah vardır
annesinin_beybisi Meleknkkk adetten 2 gün önce yaptım hiçbir sey çıkmadi dün adet günümdü inşallah ben de hamileyim ama hiç sanmıyorum belirtilerin nelerdir😊
2609nrgl Meleknkkk çıkar allahın izniyle kalbini ferah tut bende kan verdim sonuç bekliyorum 9 gün gecikmem var 🙇🏻♀️
Meleknkkk hulya-13 inşallah canım inşallah neredeyse 1 buçuk sene oldu evleneli en başından beri istiyrz pko var bende umutsuzum ama hayırlısı
Meleknkkk annesinin_beybisi belim çok ağrıyo sanki adet olcm gibi bide psikolojik midir nedir bilmiyorum ama arada midem bulanıyo canım. İnşallah hamileyizdir 🥰