Nazoo_00 Günaydınlar, owli korse mi yamuna korse mi sezaryen doğum için daha uygun, owlinin yorumlarında beğenen kadar beğenmeyen var, yamuna begenilmis ama kopcali, sezaryene uygun değil gibi. Siz neler kullandiniz
annembabam Nazoo_00 sezaryen icin belki hekiminiz medikal korse önerebilir. 🌸Normal doğum yapanlar owli/ yamuna karmasına düşüyor dediğiniz gibi lakin etrafımdaki sezaryen doğumla anne olan annelerimize hekimleri medikal korse önerisinde bulunuyor diye biliyorum , öyle de duydum. Ben de alacaktım normal düşündüğüm icin ama ya sezaryene dönmek durumunda kalırsam diye ( henüz 30 küsur haftalığız ) askıya aldım . Yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏🏻🌻
Minaminisi Nazoo_00 ben 9 sene önce sez oldum hemen korseyi kullandım. O zaman ovli yada bilinen markalar yoktu. Çamaşırcıdan almıştım aynı ovli korse gibiydi belden dolanan. Çok rahat etmiştim dikişlerimede sıkıntı çıkarmadı. Günde 2 saat takıp çıkarırdım. Şimdi yine sez olacağım aynı korsem duruyo onu kullanıcam. Dediğiniz ovli markaya benziyor o tarz alın mutlaka.