Aley1 Kızçeeleeerrr iyi geceler 😵💫 aşırı derece de bir mide yanması yaşamaya başladım bu gün içerisinde , bir şey yiyip içemiyorum o derece etkiledi beni , mide yanmasına ne iyi gelir bilen var mı 23 haftalığız bu haftalarda yaşayan var mı bir de 😵😥
Ravza_Nur Aley1 ben gaviscon kullanıyorum hatta şişeyi kafama dikiyorum o derece aşırı iyi geliyo tavsiye ederim doktorum önermişti şikayetimi dile getirince. Zaten hamileler için yapılmış bi ilaç
B-Tugce Ayy bende 29 haftalık hamileyim öldürdü beni. Özellikle akşamları oluyor gece 3 4 artık uyuyakalana kadar devam 😔 süt içiyorum ama doğrusu pek faydasını görmedim.yüksek yastık bir nebze iyi ama tamamen kesmiyor canım. Bir dene istersen.
Avukat_Anne Ben 35+5 deyim bende şu an hala yaşıyorum su içmek anlık da olsa rahatlatıyor ama onun dışında ne iyi gelir bilemiyorum bir ara elma iyi geliyordu şu an muz yiyorum ama yok geçmiyor sütte içtim fayda etmedi
Anneyim42 Avukat_Anne bende 3 gün önce 4 gün boyunca yaşadım doktorum pulcet verdi 2 gün kullanmaya normale döndüm sizde doktorunuza sorup kullanın isterseniz berbat birsey mide bulantısından daha kötü
Avukat_Anne Anneyim42 salı günü randevum var o zaman soracağım doktoruma ne önerecek bakalım teşekkür ederim😍
yarenaltinbasak Bana hiçbiri fayda etmedi etmiyor geceleri uyuyana kadar boğazımda alev topu birikiyor adeta çok zor çok 😑
Aleynaytgnn Kızlar benide gece uyutmuyo mide yanması uyusam bile uyanıyorum sizin nasıl uyuduktan sonra geçiyo
Mervenurs Aley1 Kesinlikle sakız çiğnemelisin mide yanmasına mide acı suyuna iyi geliyor , veyahut sade soda . Yalnız sütü öyle direk dolaptan alır almaz içerseniz fayda etmez ılıtıp içilmesi gerekiyor faydası olması için ☺️ Ama en güzeli sakız ve salatalık 🙏
aycasmom Beyaz veya sarı leblebi kesinlikle mide suyunu emdiği için yanmayı geçiriyor özellikle beyaz leblebi 👍