Gorkeminannesi Diloss_14 oğlumda hiç böyle bisey yasadigimi hatırlamıyorum simdi cok yeni ama farklı bi durum olunca acaba kız mi diye aklimdan gecti Çin takviminde de kız çıkıyor 😅🤷🏻♀️
Gorkeminannesi Sirius0 ilkinde erkek çıkıyordu oglum var simdi de kiz cikiyo ama dediğiniz gibi tutan da var tutmayan da 😊 Allah sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hepimize
Neva09 Allah bilir ya ben de tuttu valla birde kızımda cildim çok sağlıklıydı erkek bebeğe hamileyim ilk hftalardan beri sivilce oluştu 2. Trimestirseyim şimdide aşırı kuruluk tenimde..
Gorkeminannesi Neva09 bende de oğlumda boyle bisey olmamisti cildim tertemizdi simdi ergenliğe yeniden girdim sanki o derece 😅🤷🏻♀️
Teusa Ay yanlış oy verdim. Erkek bebek bekliyorum her gün sivilce çıkaran bende hiç çıkmadı hamilelikte. Çin takvimi de tuttu
Bebegim000 Bizde tuttu fakat asla inanmıyorum böyle şeylere bilimsel bir karşılığıda yok zaten canım 🤷♀️😇
Gorkeminannesi Bebegim000 açıkçası ben de inanmıyorum ama ilki doğruydu simdi de gönlümdeki çıktığı için bi mutlu oluyo insan😅 saglikla dogsunlar hayirli evlat olsunlar inşallah