Tgcrbcls Odaya uygun olarak kendi istediğim şekilde bir İnstagram sayfasına yaptırdım :) oyun halısı gibi kalın ve leke tutmayan tüysüz bir halı, ben çok memnunum https://www.hizliresim.com/68mi1lx
Valeria Tgcrbcls aa çok güzelmiş😍 üzerindekiler baskı mı acaba? Baskı yapılmış bi halı görmüştüm, baskısı resmen kazıyınca çıkıyordu o yüzden baskılı modellere hiç bakmadım. Hangi sayfaya yaptırdınız?🌸
Tgcrbcls Valeria evet baskı şeklinde :) instagramda dofekids sayfasından yaptırdım Bursa’da kendim gidip mağazasından satın aldım. Halıyı kendim sabunlu bezle sildim baskılarında bozulma olmadı
Valeria -Eflatun- hangi marka aldınız acaba🙈 trendyolda bikaç marka var ama yakından görmeden güvenemedim altı kaydırmazlı olanlar var paspas gibi mi durur acaba dedim🤷🏻♀️
-Eflatun- Valeria valla ben gittim halicidan aldım direk şimdi her yerde var onlardan mutlaka bulursunuz evet altı o kaydırmaz ollanlardan ama çıplak ayakla bile basınca yumuşacık sıcacık gerçekten ince gibi durmuştu bana da ama hiç öyle değil