Minmin Kızlar 10+1 haftalığım bulantıdan gözümü açamıyorum bugün serum yedim sabahtan rahatlatmıştı yaklaşık bir saattir yine aşırı bulantı var şuan sade soda içiyorum ama bana mısın demiyor prilam kullanıyor aç karnına uyumadan önce iki tane artık o da etki etmiyor nasıl geçer bu bulantı ne zaman geçer gerçekten aşırı yorgunum Aç karnınayım istifra yemek yiyorum aç olduğundandır diyorum istifra su içiyorum istifra Gerçekten uyuyamıyorum artıkk iki gün önce altı yedi kere istifra ettim ya azalmıyor mu bulantılar hafta ilerledikçe 😭😭😭😭
110710 Minmin aynı yollarda geçtim kısa zaman önce hayattan soğutan bi durum ama genelde yatıyordum ben kısuyordum sonra yemek yıyordum suyu lütfen ihmal etme enfeksıyon olur ıdrar yollarında bi yerde okudum yarabandı ıle kapat göbek deliğini belki işe yarar bende prilam kullndım o bana mısın demedi sadece biraz daha sabret 3 4 haftaya geçicek inşallah
Htcokur Minmin Ay ona çağre yok o çok zor Allah sana yardım etsin 7 ay mide bulantısından canım çıktı çalışamıyordum sürekli ağlıyodum çocuğa kızıyordum çok tuhaftı yeter artık diye bağırdığımı biliyorum yemek yemeyi hatta su içmeyi özledim bacım benim midemi bastıran ne leblebi ne çubuk kraker hiç bişe olmadı sadece yoğurt 7 ay kabustu sonra geçti inşallah senin çabuk geçer bulantıların 😞😞
Htcokur Minmin Ama doktoruna söyle ilaç verir sana mutlaka bende yaramadı ama belki sana iyi gelir 🙏🏼
Denyfk Minmin bende 6.aya kadar çektim sürekli bulantı hapı kullandım ama doktorum demişti kalktığın gibi yemek yeme su içme baş ucunda çbk kraker olsun beyaz leblebi olsun ya da uyandığında azcık kuru ekmek ye demişti . Bi de A101 de zencefilli şeker var ondan ye demişti biraz bastırıyordu sen kussan da bebek bir şekilde besleniyor moralini bozma sakın. Bana verdiği diğer hapları da içme demişti belki başka kullandığın hap varsa onlarda yapabiliyor. İnş geçer en kısa zamanda ☹️
Minmin 110710 ay inşallah geçer gerçekten eziyet çekiyorum artık evden çıkmayı bırakın yattığım yerde zor dönüyorum bulantıdan inşallah geçer 🙏🏻😭
Snnrkrk Minmin bende kullanıyorum işe yaramadığı zamanda oluyor malesef geçen gün 5 kere çıkarttım ne yediysem 5 dk durmadı midemde açken daha iyi olduğum için aç aç uyudum geçen ay yine öyle olmuştum 13 haftalık oldum halen devam ediyor kişiye göre değişiyor malesef şu zaman biter bulantın diyemiyorum geçmiş olsun:(
Kbrkbrn Minmin ay Ne zor günlerdi ölmüyorsun ama yaşıyor hiç değilsin rabbim tez zamanda kurtarsın bu hiç geçer mi diyordum 16 haftadan sonra azalarak geçiyor bir gün gözünü bi açıyorsun aa geçmiş 😊 Ama çok zor Allah yardımcın olsun hiç bisey etki etmiyor ne yazıkki ac kalmamaya çalış açken daha çok oluyor bulantı sevmediğin yağlı baharatlı şeyler yeme hafif şeylerle geçiştir korkma bebek acısından hiç bisey yemeden bile oluyor yani kendin için yemeye çalış zofer var bide migde bulantısı için bende Prilam biraz hafifletoyordu ama tam geçmiyordu doktoruna sor başka ilaç dene
Minmin Kbrkbrn öyle yapacağım artık farklı bir ilaç isteyeceğim yoksa geçecek gibi değil gerçekten :(
Minmin Denyfk ay amin inşallah geçer kendi annemde hiç kusma vs olmamış kime çektim anlamıyorum ki 🤦🏼♀️😭
Gizem5915_ Çubuk kraker,beyaz leblebi yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyin biraz bekleyin.Asla çok aç kalmayın ve suyu yavaş yavaş için.Benim canım o kadar çok su ve soğuk içecek istiyordu ki ne zamsn içsem çıkartırdım.Prilam bana etki ediyordu sadece.
110710 Leblebiyi kalkar kalkmaz yiyin aç kalınca çok fazla artıyo mıde bulantısı suyu soğuk için arada sonra bir geçiyo hem hamile olduğunuzun hemde aç olduğunuzun farkına varıyorsunuz çalışmıyorsanız uyuyarak vakıt geçirin Allah yardımcınız olsun zaman sizin içinde su gibi akıp geçsin 🤲🤲
Denyfk Minmin benimde annem hiç kusmamış ama halalarım teyzelerim çok kusmus doğuma gidene kadar 🤭 inş geçer stres yapma
Aysila-1 Bnde aynen böyleydim. Sürekli kusuyordum iştahsızdım her şeyden tiksiniyordm bırak mutfağa girmeyi önünden geçemiyordum prilam bende se işe yaramamıştı ama kullanmaya devam ettm. Çok şükür 16.haftadan itibaren azaldı ve şu an 20. Haftadayım geçti diyebilirim. Sabretmektwn başka yapıcak bişey yok. Ben hamurla besleniyordm sadece tost poğaça gbi. Kusacağımı bilsemde yiyordum çünkü mide boşken daha çok bulantı oluyor. Neyse diyeceğim o ki sabırlı ol geçiyor. İnşallah en kısa zamanda geçer seninki de 🙏