Esraozgen gzmbzc 14 aylik bebegim var hic ilgilenemiyorum annem saolsun o bakiyo gobus desen aldi basini gitti hic mutfakta is yapamiyorum anneme tasindim zaten 🤣 ben en cok yatakta donerken zorlaniyorum vucut temizligi yapamiyorum onuda esim yapiyo saolsun 🙈
bayangulucuk35 Esraozgen yatakta panda 🐼 gibi dönüyorum o derece zorlanıyorum artık benımde 13 aylık oglum var 🙂
Sym20 Esraozgen en cok cekindigim seu temizlik bende esime diyorum nasil olcak bem yardim ederim diyo benim daha 19 haftalik suan
bayangulucuk35 gzmbzc 30ncu hafta benımfe canım ğeçen gittigşmde soylemedi doktor ben devlete giidwyorum
Esraozgen gzmbzc haaa bide nefes darligi cok oluyor geceleri uyuyamiyorum bide son 1 haftadir kasinti basladi o beni mafetti
gzmbzc Esraozgen Benmde ayakları heralde o kadr aşadaki resmen kendimi sıkıyorum çıkıcaklar sanki durmuyolar çok rahatsız edici bi durum ya
Elfcm Esraozgen 36+3 te doğum yaptım bende normal doğum bekliyorduk biz ama maalesef sezaryen oldu. Doğumdan sonra geçti kaşıntım benim kabus gibiydi zaten uyku haram birde kasinti eklenmişti 😢
Valide gzmbzc masabaşı kuzum işim iki tane olunca ne kadar onlarla kalırsam daha iyi olur diye sıkıyorum dişimi 🤷♀️
Esraozgen Sym20 amannn ne utancam yaa bizde keyfimizden yaptirmiyoruz sonucta zaten herseyimizi biliyoruz 😊
Sym20 gzmbzc benimde 19 haftalik ama agrim cok oluyo sirt agrim ayaklarim.falan felaket ayağı kalkma istegim.gelmiyo enfeskyon had safada zaten saolsun ama olsun insan bebeislerini dusununce onlari gorcemiz ani dusununce hepsini unutuyorum😀😀
Sym20 gzmbzc tabi insan bi korkuyo hele ikiz olunca daha fazla ama suan 1 yasinda kizim var onu goruyorum bunlarda o kadar cok korkmuyorum onun hareketleri olsun ne bilim yani unuturuyo oyle bi guzeliklerle kardilasicam icin 😀😀
Sym20 gzmbzc bende utaniyorum ilk hamileligimdede soyluyodu yaptirmadim zorlada olsa kendim yaptim ama bunlar ikiz gobus cok buyuyo napalim utana utana yaptircaz heralde 😀😀
Valide Esraozgen sağol kuzum benim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebelerimizi 🤲🌸
Esraozgen gzmbzc walla ikiz cok zormus kuzum ben 1 bucuk sene oncede hamilelik yasadim hic bole degildim valla gezdim son ana kadar 37 haftama kadarda calistim ama bu baskaymis valla ucuz olanlari dusunemiyorum 😂
mor_menekse1 gzmbzc 22+6 olduk çok şükür 🤲 hamd olsun şuan girp olmuşum yatak döşek uzanıyorum ilac yok öksürük mahfeti beni cok cok zorlandım son 3 gündür mahvoldum ya dikkat edin kendinize
Valide mor_menekse1 doktorunuza danışarak c vitamini alabilirsiniz, biraz kırgınlık hissettim mi hemen eritiyorum 500 mg kan sulandırdığı için hem dolaşımı rahatlatıyor hem de bağışıklığınızı toparlamaya yardımcı oluyor 🌸