kalpatisi_ Bugün 27. Haftamıza girdik son 91 gün kaldı ve inanılmaz sabırsızlanıyorum zaman sanki hiç geçmicek gibi 🤧 Sizde durumlar nasılll
Busra_Yildiz kalpatisi_ asıl bundan sonrası çok hızlı geçiyor gibi ya doktor kontrolleri başlıyor, kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorsun, hastane çantanı hazırlıyorsun vs derken bir bakmışsın 3-4 haftan kalmış 😂
Deletedmom_33 kalpatisi_ 27+4 üz. Bende Ocak sonu olsa artık diye gün sayıyorum ve hastane çantasını hazırladım bugün 😬
kalpatisi_ Busra_Yildiz en çok beklediğim an kıyaftlerini yıkayıp ütülemek 🙈🙈 hemen gelsin o günlerr 🤲🏻
kalpatisi_ Deletedmom_33 yaaaa hazırladınız mıı 🙈🙈 sağlıcakla gelsn bebişşş ❤️ Bizim daha eksiklerimiz var valla 😪
Busra_Yildiz kalpatisi_ insan bir duygulanmıyor değil evet her kıyafetini hem çamaşırlığa asarken hemde ütülerken ayrı ayrı sevip nazlatıyorsunuz ❤️🙈
kalpatisi_ Busra_Yildiz o anı videoya çekmek lazım aslında hatıra niyetine saklamak lazım sonra keşke diyoruz 😅
Busra_Yildiz kalpatisi_ evet önceden bu imkanlar yokmuş ama şuan herşey elimizin altında bende elimden geldiğince fotoğraf video çekiyorum ne bulursam karnımdaki hareketleri ile dolu galerim 😂
kalpatisi_ Busra_Yildiz şuan senin galerinle benim galerim aynı diyebilirim 😅😅😅 yaptığım testi bile saklıyorum bazıları diyo idrarlı şeyi niye saklıyosun diye ama ilk gebelik ilk bebek herşeyi elimden geldiğince saklamaya çalışıyoruz işte 🙈 bazen o ilk öğrendiğim zamana geri bile dönmek istiyorum o heyecanı mutluluğu yeniden yaşamak istiyorum 😅
Busra_Yildiz kalpatisi_ hahahah ay testi bende saklıyorum yaa 😂😂 bir kutu yaptım herşey içinde gebelik testi nstler ultrason görüntüleri beta hcg olan kan tahlilim 😂 eşim diyorki yandı bu çocuk hergün giydirip giydirip şebek gibi fotoğraflarını çekersin 😂
kalpatisi_ Busra_Yildiz o tatlış kıyafetleri boşuna mı alıyoruz elbette çekicez 😅😅😅 ben henüz kutu hazırlayamadım hepsi makyaj masamda 😅😅😅 usg resimleri bazen gördükçe öpüyorum iyi oluyo 😅
ftmnr_drgt kalpatisi_ ne guzel bir dilektir cok teşekkür ederim Allah razi olsun canım amin inşallah 🥰 tüm evlatlarımız sağlıkla gelsin sizin minik uyenizde saglikla gelsin❤ tüm aldıklarımızı guzel günlerde giysinler❤