SekerDehasi ikimelekannesii22 ben elimle gerdiriyorum guzelce oda sıpatulanin ucuyla sürüp çekiyordu ama is sizde bitiyor kendinizi rahat bırakıp kasmamaniz lazim o zaman zorlanirsiniz . Normalde bakılırsa hamilelikte risk olmadıktan sonra ilişkiye de girilebiliyor bu iliskiden daha basit bişey içine kadar girilmedigi için sür çek ama tabi temizse titizse yaptırdığıniz yer bence içiniz rahat edebilir.
ikimelekannesii22 SekerDehasi ne biliyim ya hiç yaptırmadım istiyorum ama ağda içine felan değer enfeksiyon yapar diye tereddüt ediyorum🤷🏼♀️
SekerDehasi ikimelekannesii22 Agda rahatlii hem azaltiyor hem gec cikiyor gerçekten . Tabiki daha önce yaptirmadiginiz icin tedirgin olmanız normal 😊
-Arya- Ciceekanne Ben 32.haftaya kadar jiletle aldım ama 32 de ağdaya döndüm, 35.haftada aldırdım şimdi 38 im bu hafta tekrar yaptırıcam, doğuma temiz girmek istiyorum çok güzel rahatlık 👌
BusrAras- İlk kızımdada hep agda yaptım simdi 17 haftalık hamileyim yine yapıyorum hatta dün yaptım bi sorun olacagını düşünmüyorum ama yine doktoruna sor istersen 😊