Melek_2410 Bir kaç gün önce paylaşmıştım kanamam oldu hastaneye gittim sabaha kadar tuttular sabah 1cm açılmam vardı nst de sancıda çıkıyodu öğlene kadar daha durdediler.öğlen bidaha baktıklarında sancım çıkmadı açılmam da hala 1cm di eve gönderdiler. Bu açılma kendi kendine ilerlemeye devam eder mi? Yada ne zaman doğururum sancı mı bilmiyorum ama karnımda kasıklarımda ara ara gerilme gibi kramp gibi ağrılar oluyo düzensiz şekilde. Çarşamba günü de ramdevum var muayene edicek tekrardan açılma ilerlemiş midir?
Dogalanne Bebeğinizin hareketlerini hissediyorsanız, suyunuz gitmemişse, ağrılar dayanılmaz boyutta değilse sakin olup sancılarınızın sıklaşmasını bekleyin.Son günlerde hafif kanamalar ve ağrılar olması normal
Dogalanne Açılmanızın ilerlemesi için ciddi kasılmalar ve sancılar ağrılar olması lazım.Eğer bunlar olursa açılmanız ilerler.1 cm i hissetmessiniz ama ilerlemesini muhakkak bilirsiniz.Yalnız suyunuz gelirse eğer aklınızda olsun muhakkak doğum başlamıştır.Gün içinde bebek illaki gelir.😊