Ipekgulll Tubmavi Devlet Hastanesi’nde bulmam lazım çünkü imkanlar el vermiyor malesef 3 çeyreğim var sadece yükseldikçe mutlu oluyorum doğuma vereceğim eğer devlette düzgün bi doktor bulmazsam 😏😏
Acbcdef Mehmet Kalo ya gidiyorum,çok ama çok memnunum. Diğer doktor hakkında bir bilgim yok ama kendi doktoruma inanılmaz güveniyorum. İşini iyi bilen doktorlardan en önemlisi cok samimi cok rahat çekinmeden konusabiliyorsun😊😊
Tubmavi Acbcdef evet gidenler çok memnun ama Gürcan beyden de çok memnun doğum ücreti ne kadar ? Bir de tek ücretle iki kere mi gidiliyor? Tuğba hanımın da 300 müş ama iki muayene oluyormuş
Pskdan Gürcan beysen çok memnunum, perinatolog zaten. Güleryüzlü ve açıklama yapıyor .Diğer doktoru bilmiyorum
MelekAlyaM Gürcan beye gidiyorum çok memnunum doğumunda o yaptıracak kısmetse 2 şubatta suankı sezeryan ücreti 3500 ama yılbaşından sonra 4000 olur dendi
selda03 MelekAlyaM merhaba Gürcan hoca tam olarak kaç hafta kaç güne sezeryan günü verdi size? Bu hafta gittiğim zaman ben de gün almak istiyorum merak ettim :)
MelekAlyaM Ipekgulll evet yapıyor ama benım gebeliğim tüp bebek 3. Denemede oldu daha once ıkı kaybım var gebelik sekerım ve ritim bozuklugum var o yuzden ben sezeryan ıstedım