prensesannesiiiiii asyaninanneyim 31+2 iri bir turp kadar oldk diyor ama uygulama küçültüp büyütüyor anlamadım 🤷♀️son 61 ama bana sanki 50 gibi geliyor erken gelecek gibi hissediyorum 🥰🥰
Minik0222 Bizde 29+0 mor lahana büyüklüğündeyiz 💙 son 77 gün gösteriyor uygulama bakalım ilk gebelik ne zaman,nasıl gelmek isteyecek oğluşum 🧿
Nisan4523 Asiyes Normalde 50 seviyesini sınır olarak kabul ediyoruz dedi doktorum. Benimki 105′miş. Bilimsel olarak sınırın üstünde evet ama istediğim dolulukta değil dedi. Her gün 1 bardak havuç suyu içeceksin dedi. Yapıp içiyorum bakalım
bihosanne asyaninanneyim bizde tam 30 haftalık olduk aynıyız 🤗 nasıl gidiyo sizde? Ben yürüyüşlerde filan nefes nefese kalıyorum artık.
asyaninanneyim bihosanne hala koşu bandında yürüyebiliyorum 50 dk. 3 km yürüdüm orta tempoda ama aşırı kilo aldım malesef
Mukaddes20 Nisan4523 Bizde 31 olduk aynı sorun var havuç suyu ve sert armut tavsiye etti doktorumuz ve kan sulandırıcı igne size de verdi mi acaba
Nisan4523 Mukaddes20 kan sulandırıcı hap kullanıyordum ben zaten 24.haftamdan beri. Ona devam ediyorum. Havuç suyu söyledi bi de. Her gün 1 bardak iç dedi. Armuttan bahsetmedi ama burada okudum. Deveci armutunu öneriyorlar. Onu da deneyeceğim. Sizin değeriniz ne çıktı? Çok mu azalmış peki?
Mukaddes20 Nisan4523 rakamı doktor söylediyse bile inanın hatırlamıyorum 🤷♀️ Ama yakın takip edeceğini şuan yeteri kadar oldugunu söyledi bakalım
Sevinc-Berke asyaninanneyim 15 gün kaldı kalmadı bizimde çok şükür 36+3 olduk 🥳🥰🎀 Kavun kadar olmuş minnoşum 🐣