Zeze03 Ben 10 haftalıkken doktor erkek gibi dedi 11+3 te Tekrr erkek gibi sesi şimdi 12+5 oldum iki hafta sonra tekrar gidicez herhalde artık gösterir 😀 gelişimi bir hafta önden gidiyor hafif bişeyler belli gibi ama kesin konuşmadı daha
DuruSuedaAca Esraabrklu ben başından beri erkek hissediyorum ,2 kızım bir oğlum var oğlum çok istedi kardeşi olsun bende onun için erkek olsun istedim ama kısmet sağlıklı olsunda 🙏ben kız çocuklarını daha çok seviyorum 😍
ozdenarda merhaba bende 12+4 de gttim doktor asla kesin bisey diyemem daha cok kucuk ama kiza benziyo dedi 17. haftada daha net gosterebilir dedi🤗
Huriye3509 Esraabrklu benimki de göstermedi hic ta ki detaylı ultrasona girene kadar 18. Haftada gittim doktora kiz olabilir dedi ama kesin konusmadi dun de detaylı ultrason için gittik yani 21+5 de artik orda kesin kiz dedi prensesim olacak artik alışverişe başlayabilir im...😊
Esraabrklu Huriye3509 Aynen bende öğrendiğim gibi alışverişe başladım çünkü net olmadan bişey almak Istemedm.Rabbim sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin
Gulsenigb Haftada erkege benziyor dediler fakat 14. Haftada erkek dediler. 24. Haftadayiz sonuc degismedi. Oglumuzzz geliyor❤
Ciselbasaran Gulsenigb ayyy maşallah darısı benim başıma ocağın 6sında gideceğim minik mucizeme inşallah öğrenirim🙏
ErvaVeBebegi Ciselbasaran bende suan 11 haftaligim haftaya ikili testim var bakalim bizde tahmini olucakmi ama heralde sürer 🤔😂😍
Ciselbasaran ErvaVeBebegi benimde önümüzdeki haftalarda ikili tarama testim, aç veya tok karnına gidiliyormuş bilgin varmı kan tahlili için onu öğrenmek lazım
Adakumsal2018 Aliirem Aliirem çok teşekkürler, doktor net konuşmadı ben ondan dolayı tam sevinemedim bile 🤐☺