Ceydacetin Hercai00 ben medical düşünüyordum ama eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı başına bir sürü şey gelmiş korktum açıkcası
hndnnn anaacemi anaacemi 29 haftaligim bende en geç Şubat 19 dedi bana kemal bey sezeryan için size bı tarih verdimi :) 2. Çocuk benim o yüzden sezeryan
anaacemi hndnnn o kadar kalabalık ki sadece muayene oluyorum doğumu hiç konuşmadık. Ücreti ne kadar bilgini var mı
hndnnn anaacemi ya herkes öyle diyor ama ben ne zman kontrole gitsem çok beklediğimi hatirlamiyorum hiç :) şuan fiyat vermiyorlar yeni yılda articak die güncel fiyat ocakda verirler ancak
hndnnn anaacemi bana öyle denk geliyor hep direk giriyorum en fazla bir hasta falan bekliyorum :) güzel de bakıyor kemal bey memnunum
anaacemi hndnnn bende memnundum ama son gittiğimde resmen salladı beni 🥺 gidecek çok yerde yok. 30 haftalık oldum bakalım ne yapacağım. Hastane nasıl odalarını falan gördünüz mü ?
hndnnn anaacemi valla bende merak ediyorum amelyt ekibi flan nasıl odalar nasıl pek bilgim yok ilk baştan beri kemal beye gidiyorum sadece çok ciddi insanı rahatlatma şeyi yok ama tecrubesini herkes söylüyor bende ona güveniyorum açıkçası
Hercai00 Arkadaşlar ben de emire hanıma gidiyorum arkadaşının başına ne gelmiş acaba merak ettim Ocak dan önce sordum 3250 dediler doğuma bana bende 32 haftalık hamileyim ve hep bekliyorum
anaacemi Hercai00 Emire Hanımın ücreti daha uygun sanırım Kemal Beyden. Siz hastane hakkında kötü yorumlar duydunuz mu ?
Oznurkayaaykurt Bende Emire hanıma gidiyorum 29 haftaligim 2. gebeliğim ve sezaryen olucam Allah’ın izniyle daha önce Emire hanımda dogum yapan varmı memnun kaldınız mı .
Hercai00 anaacemi hastaneyle ilgili olarak pek bilgim yok açıkçası emire hanım a gidip geliyorum 6 kez falan muayene ye gittim artık nst ye başlayacak ve 50 TL ücreti varmış