Mercimegim4 Kızlar eşim Çağın deyip tutturdu modern etrafımızda bulunmayan isim gibi duruyor. Ama söylerken Çağan mı Çağın mı millete 2 3 kere tekrarlıyoruz. Daha farklı modern tatlış erkek isim öneriniz var mı?
Mikmikbuk Mercimegim4 Ç ve Ğ çokluğundan dijital ve global dünyada “çağan” olarak değilde “Cagin” olarak anılması daha ihtimalle 😌 bence türkçe karakter sayısı daha az bi isim tercih edin
Deletedmom73711 Mercimegim4 Çağan ismi çok güzel, bir gün hamile kalırsam ve oğlum olursa tercihlerim arasında.🦋
Asel2520 Mercimegim4 ASİLHAN 😊 ismide çok naif hayırlısıyla inşallah bir oğlum olursa kesinlikle bu ismi düşünürüm
Mercimegim4 Mikmikbuk bende öyle bişey istiyorum ama eşim önemsemiyor ağızdan rahat çıkan sınavlarda, banka işlemlerinde kendisini zorşamayacak tek isim istiyorum mesela ben asrın ismini düşündüm onuda etraf soğuttu sağolsun lar.
Mercimegim4 Asel2520 eşimin adına çok uyumlu oluyor asilhan onu da söyledim cıx beğenmiyor 🤣🤣🤣 erkek ismi bulmak zormuş
Mercimegim4 Asel2520 ömrümü yedi ona bırakırsam babasının ve Anasının seçtiği ismi koyacak '‘ DURAN EFE’' DURAN kayınbabamın adı 🤣🤣🤣🤣 gece gece ay sinirim bozuldu