hamisanne_63 Travel sistem alacaktım da herkes ağır faln diyor kararsız kaldım yine de ama gönlüm hep kabin tipi arabalarından yana önerebileceginiz güzel kabin bebek arabası modeli var mı anneler😌
2melekannesi_ hamisanne_63 xiaomi mitu çok popüler bu ara herkeste görüyorum görüntüsü falan da sade şık ben beğendim kabin alsam onu alırdım heralde 🤗
Limonveannesii hamisanne_63 kanz y-go tercih ettim hem travel sistem hemde kabin boy oluyor ve tekerlekleri çok küçük 360 derece dönebiliyor youtu.be dan izlemenizi tavsiye ederim çok araştırdım şuan İnternet stoğu kalmamış sanırım e bebekte vardı
hamisanne_63 2melekannesi_ bende ona bir ara baktım da birkaç yerde yorumlarda cok dandik yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏼♀️
Pnrkrb hamisanne_63 kabin tip degil ancak vok az yer kapliyor cok hafif ve kullanimi cok pratik. Peg perego pliko mini incelemenizi tavsiye ederim
Gokyuzum1 hamisanne_63 ben almadım fakat araba bakmaya gittiğimiz mağazadaki bayan baby2go yu önermişti ve mağazada bayağı inceledik oldukça kullanışlı yenidoğandan itibaren ve çok hafif bakmanızı öneririm 💕
Afynl_03 hamisanne_63 baby2go ve yoyko kabin tipi kesinlikle çok araştırmıştım sonra yoyko kabin tipine karar verdim 15 ay dır kullanıyorum aşırı memnunum yeri geliyo Bi elimde oğlum Bi elimde araba kaç kat aşağı iniyorum ama ağırlık hiç yok gibi
Minekorkmaz hamisanne_63 gb pockit all city hem hafif hem pratik hem rahat sürüşlü kesinlikle bütçenize uyarsa tavsiyemdir
hamisanne_63 Minekorkmaz onu cokkk beğeniyorum ama maalesef bütçemizin 2.500 ü geçeceğini zannetmiyorum 😒
Minekorkmaz hamisanne_63 olsun benzerleri var. 2500 güzel bi bütçe şimdiden sağlıkla kullanmak nasip olsun ne alırsanız