haticeeeyy irem_96 37+6 benim 14 kaldi ama kasik agrisi bel agrisi cekiyorum sanki heran dogurabilirim 🥴
Derya2867 irem_96 31 haftalık hamileyim uykusuz bel ağrılı vajina kemiklerimin ağrısi yürürken merdiven inip çıkarken bilhassa yatıp kalkarken göbekten çok zorlanmalı şişko olmalı bir dönem geçiriyorum
Baharsuer Reyyankus İshal doğum belirtisi diye okumuştum ama halsizlik değilde enerji geliyor derler. Dogurrusaniz bize yazın.merak ettim :) sağlıkla gelsin inşallah bebis
Zeynebinannesi25 irem_96 33+5 temiz ama çok zor geciyo artık oturup kalkarken batmalar uykusuzluk yorgunluk hamilelik yeni baslasi sanirim
Sevaa02 misirveannesi bende 31 +3teyim . Bi kaç haftadır alt tarafta kemik ağrısı çatı ağrısı var oturup kalkarken yatarken dönerken bi anda geliyor anlık olarak gidiyor bana da normal olduğunu söyledi doktor.
Sevaa02 irem_96 Ocak sonunda inşallah doğumum var. Bu aralar yeni çıktı buda Akşama doğru ateş basıyor bana da Allah’tan mevsim olarak yaza denk gelmedim diyorum menopozlu gibi gezicekmişim ortalıkta 🙄🙄
Sakinem212 irem_96 gece feci bacak ağrısı ve mide yanmasını saymazsak iyiyiz 58 gün kaldı 25 ocak görünüyor ama bana kalırsa şubatıda görecem .