Damlasu_23 Bktbll 37 haftalık olduk bacak içlerim ağrıyo belim ağrıyo ayakta duyamıyorum artk eskisi gibi yatakta sağa sola dönemiyorum 😪
esmakc MinikMucizeninAnnesi evet masallh kilosu varmış baya bende 33.hafta da gittim 2500 kilo demişti normal için kilosu fazla olursa en güzeli sezeryan zaten nolur nolmaz artık hayırlısıyla 🤗
MinikMucizeninAnnesi esmakc Sağlıkla kucağıma alayım yeter ki doğum şekline çok takılmıyorum,zaten panik atağım var normal doğum konusunda da çok kararsızım doktorla onuda görüşücem bakalımm😌
eminnee Bktbll son 40 gün Ocak 8 dedi doktor ama bakalım kızçem ne zaman gelmek isterse artik 😊 Çatılarım ağrımaya başladı bir kaç gündür onun dışında hiç sıkıntımız yok çok şükür kızım üzmüyor hiç 😍
Sena343 ArelinAnnesi01 36+6 haftalık hamileyim benimde ilk gebeliğim benimkide dönmedi baştan beri sezeryan tarihi aldık 38. Haftada sezeryan olacam. Sağlıkla gelsin yeter ki bende normal çok istiyordum hayırlısı olsun.
Anemoniasp Sena343 Bir sağlık sorunun yoksa artık 39 da alıyorlar ilk sezaryeni öyle okudum . Ne kadar çok kalırsa o kadar iyi
Teusa MinikMucizeninAnnesi ya benimki hiç önden gitmedi hep olması gereken yerdeydi :D önden gitmesi ne demek oluyor
MinikMucizeninAnnesi Teusa Sat’a göre 34 haftalığım ama kilosu boyu 36 hafta ile uyumlu mesela ☺️ Gelişimi biraz önde 😃 iri bi bebek olacakmış doktor öyle dedi ama bakalım merak içinde bekliyoruz bizde 😃
Zhrafath Bktbll 36 olduk sezeryan olcagım için 2 haftam falan kaldı dogsun artık da bende rahatlayım oda 🤣🤣 çok zor geçti hamileligim ilki hiiç böyle degildi hamile degilmişim gibiydii ya
Masmavim ArelinAnnesi01 gelecek hafta kontrolm var .. dönüp dönmedini bilmiyorum açıkçası 🥰bende sezeryan doğumdan yanayım🥰 normal doğumdan çok korkuyorum stres oluyorum
Sena343 esmakc nst de sancim çıktı biraz bide biz 1 hafta kilo olarak geriden geliyrouz doktorum 38. Haftada sezeryan önerdi dünde sancim oldu 1 cm açıklık var bel ağrım çok fazla 🤷♀️
fatma_sahin Bktbll yaklaşık 2 hafta falan önden gidiyor gelişim olarakta önde iri bı bebek olucak sanırım
Ensars27 Postun başlığı direk dikkatimi çekti aralık ocak anneleri demişsiniz ☺️biz tam sınırdayız 31 aralık normal doğum Allahtan bişe olmazsa ya aralık bebeği olacak yada ocak 🤗
esmakc Ensars27 26 mart 31 Aralık gözüküyor bizimde sizinle aynı bizde bekliyoruz ya 22 yada 21 bebesi olacak hangisi olacaksa artık 🤗
cennetkokulum_ Bktbll 35+3 biz de 1 hafta ileride gözüküyoruz ağrılar yalancı sancılar mide yanmalari ile yasıyoruz bakalım