pinkymoms Kızlar 28+4 deyim ve akıntı problemim vardı sabah akşam vagi hex kullanıyordum. Bugün tuvaletteyken çok hafif pembemsi bir akıntı geldi BU NE DEMEK??? 😓
neslican0644 pinkymoms acil hastaneye gidin. Korkutmak istemem ama benim de önce 1 hafta akıntım çoğaldı sonrada açık renk kanama geldi az bişey hemen gittim 3cm açılma olmuş acil sezeryana alındım 28+2 de ve bebeğim küvez de 😔 eğer kanama gibiyse gidin inşallah sizde öyle bir durum yoktur ama mutlaka hemen gidin ve kontrol etsinler.
Suzanne Acile görünmelisiniz mutlaka. Akıntı problemi derken normal beyaz akıntı mı, enfeksiyonunuz var mıydı kaşınma vs.
pinkymoms neslican0644 ayy ayy çok geçmiş olsunn durumu nasıl bebeğin siz nasılsınız 😥 doktorumu arayacağım inşallah öyle bişey yoktur
neslican0644 pinkymoms 27 gün oldu hala küvöz de bende onu sabırla ve büyük bir inançla bekliyorum ewe getirmeyi. Yolumuz uzun ve zor ama olsun bekliyorum tek sağlıklı olsun da. İnşallah öyle bişey yoktur we sağlıkla zamanın da kucağınıza alırsınız 🙂