Hamileliğimin ilk gününden beri burda sürekli olumlu doğum hikayeleri okudum hep inşallah Allah’ım banada normal doğumu nasip et dedim ama nasip değilmiş cuma günü ufak tefek sancilar ile hastaneye geldim sancım az çıktı doktorum haftasonu kendi gelmek istemez ise eğer pazartesiye kadar doğmaz ise suni ile başlatalım dedi ve eve gönderdi cumartesi sabah 7de suyum geldi hemen peşine ise nisanim geldi doktoruma yazdım hastaneye çağırdı açılmam 1 cm imiş ama bende sancı 0 8 saat boyunca suni aldım sırf normal doğumu denemek için açılmam 3 cm olmustu bebekte bende bedenen çok tükenmiştik kızımın kalbi teklemeye başlayınca acil sezaryena alındım onca suni sanciyi boşuna çekmişim meleğim sadece 15 dakika içinde kollarimdaydi şimdi ağrım evet var ama çektiğim onca acıyı unuttum kızım yanimda mışıl mışıl uyuyor bana istediğim şekilde doğum nasip olmadı ama inşallah sizlere nasip olur hakkınızı helal edin biraz uzun oldu bunu yazmamda ki tek amaç herkesin doğumu çok farklı Allah’ım hepinizi tez avazda kurtarsın 🙏