ZZeynepP1903 Kızlar saga sola dönerken veya kalkıp yatarken oluyo bu dedigim, agrı ve acı karısık birşey kısa sürelide olsa oluyor neden olur bu başına gelen var mı ?
kucukhobby-11 ZZeynepP1903 doktorum kısa süreli ağrılar olur normal demişti. Uzun şiddeti devamlı artan veya düzenli ağrı için doktora gitmek gerekiyor. Gerisi organlar daracık yerde sıkıştığı için oluyormuş veya rahim genişlemeye devam ettiğinden ☺️
hamisanne_63 ZZeynepP1903 30+2 bende şuan öyleyim korkmaya başladım ağrılarım oluyor sürekli bebek baskı uyguluyor rahmime🥺
MerveNur- ZZeynepP1903 yani etimde acı hissediyorum gerginlikten ama onun dışında bi şey yok bende bilgim yok
nedenolmuyor01 ZZeynepP1903 ayy evet ya benimde oluyordu 33 haftadan sonra hep hafif hafif ama sancı gibi değilde acı gibi sormadım ama hiç doktora çünkü çok hafif hafif ağrıların başlayabilir diyordu hep şimdi 39 haftalığım hala öyle büyük bir sancım olmadı hiç
ZZeynepP1903 kucukhobby-11 yok geçiyor benimde canım ama insanın canı acıyor gercekten ya bı taraftan bi tarafa dönmeye korkar oldum 😩
ZZeynepP1903 hamisanne_63 yaa baskı yok o hissi hissetmiyorum ama geceleri saga yatıyorum ornegin soluma zar zor dönüyorum o agrı acıdan degişik bişe sinir bozucu 🤦🏻♀️
glsm_kr8383 hamisanne_63 Bende 30 +2 yim bugün baya kötü oldum hareket ediyo ama kasılıyo ağrı giriyo çok kötü baskı yapıyo kemiklerim yer değişiyor sanki
hamisanne_63 ZZeynepP1903 ya dönmelerde cok zorluk cekmiyorum ama durup durup agrı giriyo cok yürüyünce yorulunca cok ayakta durunca faln anlayamıyorum🥺
ZZeynepP1903 nedenolmuyor01 MinikMucizeninAnnesi ay sagolun kızlar ya tek degilmişim demek ki ama gerçekten kısa sürelide olsa can yakıyor. Bi tarafıma dönmeye korkar oldum 😩 unutuyorum bende doktoruma sormaya hep soracam mutlaka içim rahat etsin
MinikMucizeninAnnesi 34+3.. Yaklaşık 1 aydır aynı şey karın içi acısı ağrısı,bebiş hareket ettikçe karın ağrısı karın acısı devam ediyor 🧐 Ama normalmişşş😢
ZZeynepP1903 hamisanne_63 bu bende de oluyo canım bide serklajlıyım biraz ayakta kalayım hemen agrı giriyo
_ipekkkkk ZZeynepP1903 30+1 benimde öyle karnımın içi acıyor dönerken otururken bazen kasık ağrısı oluyor Normal deniliyor canım 🤷♀️ ama tabi şiddetli ve dayanilmayacak gibi olursa ihmal etme bence git doktora 🌸
ZZeynepP1903 _ipekkkkk aynen canım yok gecmeyen bı agrı olmuyo dedıgım gibi bi kaç sanıye sürüp sonra düzeliyo ama o agrıda yetiyo insana 😅 carsamba kontrolümde sorucam insallah