_ipekkkkk Efuli19 Ahududu çayı Sinemaki Ada çayı keten tohumu diyorlar biyerde okumuştum doğum sancılarını başlatıp erken doğuma sebep olabiliyormuş erken içilmemesi gerek 🌸 hurmayı bide sıcak suyun içine koyup yiyorlar içiyorlar sanırım öyle bişey de vardı
Didemmmmm Efuli19 şuan 39+2 deyim 4. Aydan beri pilates yürüyüş yaptım. 36. Haftadan itibaren doktorum günde 5 adet hurma ya da bir adet cennet hurması yememi *merdiven inip çıkmamı *squat sayılarını artırmamı *Ahududu çayı içmemi *Ananas yememi söyledi. Hepsini yapıyorum ama ne açılma ne nişan ne su hiç bir şey olmadı. 🥴🥴 oğlum kanala bile girmemiş. Yarın kontrol var bakalım hayırlısı olsun 🙏🏻
Didemmmmm kucukhobby-11 ben çatı muayenesi de oldum yapmadığımda kalmadı ama oğlum gelmeyi düşünmüyor 🥴
mommezgii Didemmmmm squat ve ananas dışında herseyi bende yaptım. Bugün 39 bitiyor benimde ama bizim kızın da gelmeye niyeti yok galiba 🤷♀️ yarın bizimde kontrol var bakalım bize de ne diyecek doktorumuz 😒
kucukhobby-11 Didemmmmm daha vaktiniz yeni gelmiş zaten 40 a kadar normal ☺️ İşin şakası çatı muayenesi. Buradaki çoğu kişi çatı muayenesi olduktan sonra doğurmuş hep hayret ediyorum zaten son hafta çatı muayenesi olunuyor 😁 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🧡
Didemmmmm kucukhobby-11 4. Aydan itibaren takip edip hep hareketleri yaptım. Sayesinde sağlıklı kilo aldım 🙏🏻😉
Didemmmmm mommezgii hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻 heyecanla bekliyoruz 🤩 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
kucukhobby-11 Cimen1409 öyle zaten alakası yok🤣 ypksa 42 haftaolan bebeğe çatı muayenesi yapsınlar doğsun yaniii🤣🤣
YeninesilAnne Son 1 ay boyunca hemen hemen her gün çatı muayenesi oldum. 41+4 te sıfır sancı sıfır açılmayla suni sancı alıp normal doğum yaptım. Çatıyla falan hiç alakası yok yani 😃😃
Efuli19 Melike yoganın videolarını yapıyorum ama hurmada yiyprum ne gelen var ne giden dediğiniz gbi 🥲