39+6 haftalık olmuştum 25 Kasım sabaha karşı 4.30 da sancimla uyandım doğum zamanımdı zaten önce karnım ağrıyor diye düşündüm biraz bekledim geçti uykuya dalar gbi oldm ama 15-20 dk sonra tekrar sancilandim dk tutmaya başladım 30-40 snye sürüp geçti normal bı sancıdan çok farklıydı insan anlıyor yani doğum sancısı olduğunu kalktım yatakta oturuyorum dk tutuyorum 10 dkya bir düştü sancım kalktım evin içinde dolaştım namaz kıldım eşimi kaldirmadim hemen bekliyeyim dedim dayanabildiğim kdr saat 8 e geliyodu artık 5 dkya dkya bir inmişti çok zorlanmaya başlamıştım artk eşim uyandı bşyler hazırladi yemek için yemeye çalışıyorum ama sancım sıklaştı diye yiyemiyorum eşim dedi hadi çıkalım hemen taksiye atladık hastaneye gttk alttan muayene etti Dr. 2cm acilma var yatış yapılsın dedi beni doğumhaneye çıkardılar hemen orda bütün üstümü cikarttirdilar çatala alındım ebeler alttan muayene etmeye başladı o çok kötüydü canımı alıyorlardi sanki çığlık çığlığaydim zaten sancım vardı bide onların muayenesi beni mahfediyordu kemik yapın çok güzel dedi 5-10 dk da bir çatala çıkarıp muayene ediyorlardı sonra suyumu patlattılar acilman 6 cm oldun dedi ebe sancılar dayanılmaz hale gelmişti artık her dk sancım geliyodu nefesimi kesiyordu bagirmaktan sesim kısıldı artık yerlere yatıyordum resmen doğumhanede eşimi aldılar biara içeri kimse yoktu ilk önce benden başka diye eşim dayanamadı ağlamama bagirmama zor durdu yanımda çıktı sonra yine çatala alındım Dr. geldi baktı dedi 3 cm bu açılma ne 6 sı ve bebek kakasını yapmış o sırada ebelere bağırdı çağırdı çabuk acilen ameliyata gidiyoruz diye kim varsa amelythaneyi boşaltsinlar dedi aradılar apar topar başımda koşturuyorlardı ben daha çok ağlamaya başladım korkudan busefer bebeğime bşy olur mu diyorum ebe diyo yok hiç korkma bşy olmicak diyo Dr. beni sakinleştirmeye calşti dedi kızım korkma sakin ol bşy olmicak aceleyle cktik ameliyathaneye genel anestezi verildi hemen bayıldım zaten sonra 1 saat kadar sürmüş işte anca beni uyandırmaya çalışıyorlardı amelythaneden çıkarırken sesleniyolardi sürekli odaya getirdiler bütün vücudum titriyordu çok üşüyordum gözlerim bulanık görüyordu zor konuşuyordum oşekilde yarım saat sürdü ayilmam sonra bebeği getirdiler ayildim artık çok güzeldi 🥰 çok şükür sagsaglim kavuşmuştum bebeğime 🤲🏻