Esra1- Selamlar hatunlar Tokat merkez de yaşayıp üniversite hastanesine giden var mı ? Şayet var ise; Aralığın 7sinde detaylı ultrason çekilecek ama bebeği renkli olarak mı görüyoruz🙄
Zeynep0806 Esra1- bende ayın 30 unda giricem detaylıya Medical parkta doktorum bildiğime göre renkli veriliyor
Esra1- Zeynep0806 medicalpark ile başladım bende unv. De de İlhan beyi çok önerdiler bi kere ona gittim 7 aralıkta detaylıya aldi ve cinsiyet erkek dedi eşim. De gördüğünü söylüyor da ben görmedim ultrason da çekmemiş o anı .. karnim kız karnı gibi etrafa göre ahshah muallakta kaldim
3cocukannesii Zeynep0806 medikal de detaylı ultrason ücreti nekadar, birde önceden randevu mu almak gerekiyor? Ben 15 haftalığım medikale gidiyorum tokatta merak ettim 🙂
Zeynep0806 3cocukannesii ben bugün yaptırdım 160 falandı sanırım kan tahlili dekanda verdim net hatırlamıyorum
Esra1- MucizeAnne_ benim 2.gidisim oldu daha geçenlerde ama doğum için ilk tercihim o olcak Allahın izniyle 🤗🥰 çok memnunum ilgi alakasından Normal doğuma isteğe bağlı belli bir ücretle giriyormuş genel olarak sezaryen doğuma giriyormuş