SedanuKocabey Hanımlar merhaba, Zeynep Kamil Hastanesini çok önerdiler ama doktor olarak tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim 🌹
Denizmila21 SedanuKocabey doktorlar kendileri olmuyor ki genelde asistanları oluyor . Ben önceki gebeliğimde gidiyordum Türkan diye bir doktora her seferinde başka bir asistan baktı . 5 kez gittiysem 1 kez doktor hanıma denk geldim .
Avciii SedanuKocabey Erbil çakar gidiyorum her gittiğimde kendisi oluyor yanında asistan var çok memnunum kendisinden
Crcs SedanuKocabey ben 30 hafta boyunca gittim sadece iki kere aynı asistana denk geldim. O yüzden bilemiyorum..
SedanuKocabey Denizmila21 çok teşekkür ederim. Ben de böyle bir durumla karşılaştığım için sordum aslında. İlk kez gittim hastaneye ve ilgisiz biri baktı. Ben sormasam bebekle alakalı hiç bir şey söylemeyecekti 🙄 doktorum da Türkan hanım dı. Ben kendisini o zannettim demek ki asistanıydı 😄 peki doğum için nasıl doktor tercih edicez ki kendilerini göremiyorsak 🤷🏻♀️
Denizmila21 SedanuKocabey Türkan hanım 50 yaşarında kısa tombul bir bayan . Doğumla ilgili hiçbir bilgim yok . Ama ben kürtajımı orda olmuşum . Asistan yaptı mis gibi kürtaj ne bir ağrı ne bir sancı çok memnun kaldım . İri yarı genç bir erkek asistandı .Şuan doğum için özele gidiyorum .
Serapisa Zeynep Kamil degilde size uygunsa Ümraniye devlette Elif Malcok adindaki doktoru tavsoye ediyorum hem cok ilgili hemde tum sorularnizi cevapliyorum 🥰
Denizmila21 Serapisa o doktor şimdi Çamlıca medipolde diye biliyorum . Aynı zamanda devlette çalışabiliyorlar mı?
Serapisa Ilk dogumumuda umraniye devlette yapmistim. Kontrollerim tym testlerim ozelde olmasina ragmen. Mtlaka bir kere bakmanizi oneririm
Serapisa Denizmila21 ben su an gidiyorum kendisini umraniye devlette. 2 aralikta tekrar randevum var hatta
Denizmila21 Serapisa Anladım aynı zamanda Çamlıca medipoldeymiş . Yorumlarda iyi bir doktor olduğu yazıyor . Bir ara araştırmıştım . Ordan tanıdık geldi
SedanuKocabey Denizmila21 peki doğumuma girmesi için devamlı kontrole kendisine mi gitmem gerekiyor acaba. Çünkü uzaklık dolayısıyla ben her kontrole Zeynep kamile gidemem. 🥲🤷🏻♀️