HilalErtrk Esenler medipole gidiyorum.detaylı ultrason zamanım geldi.doktorum hastanede detaylı ultrasonu radyoloji uzmanının yaptığını söyledi.isterseniz dışarda bi perinatoloji uzmanına yaptırıp getirin.yada burda radyoloji uzmanı yapsın sorun çıkarsa sonuca göre perinatoloji uzmanına yönlendiririz dedi.sizce ne yapmalıyım.yardımcı olurmusunuz? İstanbulda Avrupa yakasında bildiğiniz bi perinatoloji uzmanı var mı detaylı ultrason yapan?
ZeyooZ HilalErtrk aynen öyle. Radyolog bi sıkıntı olduğnu söylerse perinalotoloğa gidicektim ben de çok şükür gerek kalmadı. Diğer konuda yardımcı olamıcam ankaradayım😬
SelmaGl HilalErtrk ben yenibosnada doc. Dr. Halil aslana gittim kuzenimin tavsiyesi üzerine 400 lira tek gebelikte kendisi perinatolog çok memnun kaldım kendi özel muayenehanesi
ozlemkrts HilalErtrk hangi doktora gidiyosunuz bende o hastaneye gidiyorum radyoloji fiyatı öğrenebildiniz mi
Tosbik Antalyada olan var mi ya. Bnde radyoloji ücretlerini merak edyorum. Şehire ve hastaneye gore fiyat farkk var hep galiba 🤔
Melusin HilalErtrk bende esenler medipole gidiyorum doktorum mega medipoldeki perinatolojiye yonlendirdi. Ben arastirmistim bayrampasa kolan hastanesi yaptiricam dedim . Cok iyi orasida olur dedi.
ZeyooZ EsenPelin atatürk hastanesi ali ipek e gittim fakat randevu bulmak zor. Çukurambarda çok doktor var ayrıntılı yapan
Melusin ozlemkrts mega medipolde 750 tl diye biliyorum ama oraya gitmicem kolan hastanesine gidicem fiyati yanlis hatirlamiyorsam 340 tl