Simay789 _ezo 33 haftalıkken gittim suyun az dedi bana da sancım falan çıktı şuan 35 oldum.gitmedim.bi daha
Asyaveannesi36 _ezo benimde covid olduktan sonra suyum azalmış her hafta takipli kontrollüyüz 😔 33+2 olucaz
Yagmurdgdgn13 _ezo ben degil ama eltimle görümcemde aynı sorun vardı eltimln günü geçiyordu suyu azdı suni sancıyla 24 saatte doğurdu görümceminde 35 haftalıktı suyu azdı o da suni sancıyla 24 saatte doğurdu
_ezo Asiyes 32. Haftadan beri azalmış suyum sınırda demişti doktor başka bi doktor 120 olması gerekirken senin 80 dedi 50 ye düşerse doğum başlar dedi sizin kaç
Asiyes Simay789 hadi sağlıkla alın kucağınıza az kalmış bende 31 suyum azaldı 34 e beklese bari sizin su seviyeniz kaç biliyor musunuz
Simay789 Asiyes Yok canım demediler bisey haraketleri falan da iyi şuan gitmeye gerek duymadım sancım oluyor biraz günde 2 3 litre su içmeye çalışıyorum
Sehermhc Simay789 bol bol havuç suyu için aminiyon sıvısını çoğaltılmasıni sağlar birde kontrole gitmelisiniz bu süreçte çünkü riskli bir durum
Simay789 Asiyes Seker olduğu için de suyun azalmış olabilir benimki ciddi bir şekilde azalma değil yeterli biraz daha fazla su iç dedi sadece