bebitooooo Merhaba 24. Haftada olduğumuza dair raporu özel klinikten alsak okul kabul ediyor mu? Devletten mi almak zorundayız? Sizler nasıl yaptınız?
Mrv1007 bebitooooo salı günü takipli olduğum özel hastanedeki doktorumdan alacağım , ayrılıyorum izne. Öncesinde dilekçe yazıp vermemi istedi müdürüm onu verdim, salı günü de raporu teslim edeceğim
Anemoniasp bebitooooo Ben de özel klinikten aldım. Hafta raporunu hastaneden almak gerekiyor. Özel hastane olsa da olur.
moms2301 Herhangi bir kadın doğumcunun 24. haftad olduğunuza dair durum bildirir raporu vermesi yeterli ,özel devler farketmez
Piraye2021 bebitooooo 32. Hafta iznine kadar idari izinli olduğumuz için bulunduğumuz ilde devam ediyoruz ihtiyaç halinde çağırılırsak dönmek zorundayız. 32 den sonra serbest oluyor o yüzden bulunduğumuz ilden almak durumunda kalabiliriz bunu idarenizle bir görüşün.
bebitooooo Piraye2021 Sordum kabul ediyorlar başka ilden alınması sorun olmuyormuş. Benim gibi başka ile gidecek olan varsa bilgilendirmiş olayım ☺️
marbling10 bebitooooo 24. Haftada olduğumuza dair raporu bunun sgk ile ilgisi yok, uzman bir doktor verse yeteerli. Durum bildirir bir rapor olduğu için istediğiniz kadın doğumcudan alabiilirsiniz. 32 den snra alacağınız rapor sgk yı ilgilendirdiğği için sgk anlaşmalı bir yerden almanız lazım