mavi_kus Handan_65 ağırlaşmadan hazırlamakta fayda var eksik çıkıyor illaki yavaş yavaş kalanı tamamlarsın
Masmavim Handan_65 32. haftaya girmeden yıkadım utuledm bebeğin bütün eşyalarını.hastane çantamda hazır 😄şimdi de 34+3 teyim
Handan_65 Masmavim Çok iyi ettiniz eksiklerim oldugu için içimden gelmiyor illa hepsi alınacak bir kere ugrasacam
hamisanne_63 SelinYakgul 30. Haftadayım erken doğum riskim yok ama bende hiç yıkamadım daha sifonyer yok ortada aldıklarımın hepsi etiketiyle poşetlerde duruyorlar🤷🏼♀️😀
Handan_65 hamisanne_63 Aynı ben 27 haftadayım eksikleri tamamlamadan içimden gelmiyor 32 beklıyorum ama rüyada hep gec kaldım dıyodum bilinç altıma işledi artık
SelinYakgul hamisanne_63 ay yok ben etiketlerini çıkartıp salonun ortasında oğlanın küvetinin içinde bekletiyorum 😂 sanki çok büyük iş yapmışım 😂😂
hamisanne_63 Handan_65 34 de gideceğim kontrole o zaman yıkayıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum ama geç mi olur 1 ay kalmış olur
Handan_65 hamisanne_63 Gec deil bnse öyle düşünüyorum bu sefer diyorum erken olursa ya elbisesi yerısmese diye strese giriyorum 36 da doğuran oluyor ondan öncesi de var tabide
Eylul2797_ Handan_65 canım ben gümüslügü dolap yaptırdım cok gzl oldu bence sende öyle degerlendirebilirsin
hamisanne_63 Handan_65 SelinYakgul Ya da yıkamayın kız ne pimpirikli yapıyonuz kendinizi zaten yepyeniler al al koy dolaba 😂😆
hamisanne_63 Handan_65 aynen bende erken doğar diye korkuyorum bizim bebe de mübarek 2-3 hafta önden gidiyor ya durmazsa çıkayım derse rezil olurum valla😀
B8use Handan_65 ben hastane için lazım olanları 32 de hazır ederim yani çanta ve yanıma alacakları önceden tedbir diğerini eğer beklerse bebek 35 36 yıkar ütüler asarım
Handan_65 hamisanne_63 Benım korkumda ooo 3 hafta önden gidiyordemısto doktor bır ay boyunca diyet yapıcam inşallah durur önden gitmesi