Handan_65 Ve hastane çantaları kaçıncı haftada hazır olda dursun Rüyalarıma giriyor artık🤣🤣🤣🤣 Subatta doğum olacak ve hala eksıklerım bitmedi
SelinYakgul Handan_65 31. Haftamdayım, erken doğum riskim var inan hala yıkamadım 🤦♀️ daha oğluşumun dolabı kurulmadı teyzesi dolabın kurulmasını bekliyorum 🤷♀️
Denizyildizii Handan_65 bence bunun bi zamanı yok. Aldığın gibi yıka ütüle kaldır. Son zamanlara bırakma
hamisanne_63 SelinYakgul 30. Haftadayım erken doğum riskim yok ama bende hiç yıkamadım daha sifonyer yok ortada aldıklarımın hepsi etiketiyle poşetlerde duruyorlar🤷🏼♀️😀
efsaneeozgee SelinYakgul 32. haftadayim ben de aynı durumdaym erken doğum riski var cantami bile hazirlamadm sanki o canta hazrlaninca dogurcam gbi gelio elim gitmio
Handan_65 Denizyildizii Daha eksiklerim cok otızden beklıyorum Ama rüyamda hep hazırlıksız yakalanıyordm bebeğe ne giydirecem diye strese girmiştim rüyada
Polenpolen52 Denizyildizii bebek deterjanı guzel hos kokulu hangılerını onerırsınız deterjan yumusatıcı
Aleynaboyrazzz 25’teyim, ağırlaşmadan önce yıkayıp ütüleyip hazırlasam diye düşünüyorum. Son haftalar ne yaşayacağım ne durumda olacağım belli olmaz sonuçta, zorlanmayayım 😅
Handan_65 SelinYakgul Ayy gümüşlük dolayi ve sandık sandığın üstünde bir dünya yorgan yastık 2 +1 evim Kıyamıyorum da gümüşlüğü satmaya Benim altınlarım hep ev eşyaları borcuna gitti ya içim acıyor 🤣🤣🤣başkasına vermeye
Pakizeninmelegi Handan_65 merhaba bende 31+5 im bu hafta yikadim ütüledim. Çünkü bel ağrım çoğalmaya başladı. En iyisi hazırla koy bi kenara ilerleyen haftalarda belki daha artar diye düşündüm.
18_kuzey Haftamda yıkadım,birgün sonrada hepsini ütüledim,ama daha hastane çantam hazır değil,çnkü hastane çantasının içine koyacağım kıyafet vs ütülemem lazım ,ütüler ütülemez veeee biberonları da kaynattıktan sonra inş çantam hazır olcak
Handan_65 18_kuzey Maşaaallh bem daha 27 32 de düşünüyorum ama rüyalar saolsun strese giriyorum daha bir sürü eksiklerin var
SelinYakgul Handan_65 kuzum benimde evde yorgan , battaniye koyacak yer yok ama fazladan oda var. Bende o sebeple 6 kapaklı bir dolap aldım. Yarısı oğlanın yarısı eve yüklük olacak ☺️
Eylul2797_ Handan_65 canım ben gümüslügü dolap yaptırdım cok gzl oldu bence sende öyle degerlendirebilirsin
Pakizeninmelegi Handan_65 ütü mesela biraz sürüyor tek tek minik minik o yüzden agrilar artmadan yapiyim dedim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebislerimiz🤲🐣