Merve2615 Merhaba, çizgi hemen çıktı pek belli olmuyor sizce var mı gebelik ? Hayalet çizgimi sadece ben mi görüyorum acaba 🙈
Hennagranfx Merve2615 bu nasıl gebelik testi ben hic daha önce görmedim ovulasyon yumurta çatlatma testine benziyor
Aysesinan23 Merve2615 en doğru sonucu kan testi verir . En iyisi pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan verin . Bu testler yanıltabiliyor.
Nesliihang Gebelik 10 gün kala kan testi verdim beta 3 çıktı. Adete 1 gün kala verdim 412 çıktı 10 gün önce kan testi bile sonuç vermez dedi doktor bana vermedide zaten
Hennagranfx Merve2615 kız Allah ne deyimmmm sana yaaa 😄😄😄 kaset testler var ya ona benziyor diyorum bu nasil gebelik testi😄 hayatım ben göremedim ama adetine daha çok varmis acele etme insallah hayırlı haberlerini alırız Allahim sana da nasip etsin insallah sagliklica bir evlat
Merve2615 Hennagranfx insAllah teşekkür ederim amin, insan işte heyecan yapıyor erken gebelik testiyle ogrenenler varmış bakalım Allah hayırlısını versin 🥰🥰😍
Hennagranfx Merve2615 insallah olur hayırlı zaman da sabır guzel sey cok erken yapmışsn adetine son 3 gün kala yap istersen hayirlsii olsun hakkında ins cnm senin de olur Allah’ımın izniyle
Nesliihang Bfduam 28 günde bir adet olurum hep oyüzdende 14. Gün yumurtlama oluyor o tarihe denk gelmiyor yani