Hayal_et07 Hanımlar 32. haftaya girdim ve aniden ağırlaştım iş yaparken nefes nefese kalıyorum, karnım kasılıyor, bebiş oynarken canım acıyor, kasıklarım sızlıyor arada sizlerin de böyle olan oldu mu
Nrglkca Çok normal bu haftadan sonra daha çok olursun ben 34deym git gide daha çok agirlasiyorum karnım daha çok kasılıyor sanki Hayal_et07
Asyaveannesi36 Hayal_et07 benimde öyle oldu 33+1im şimdiye kadar hep koşturma içerisindeydim bazen hamile olduğumu unutuyordum pek belirtimde olmadı bulantı ağrım halsizliğim felan birden ağırlaştım birşey yaparken nefes nefes kalıyorum🤦🏻♀️ Doğum yaklaşıyor artık ufaktan ondan sanırım 😁
mineirem Hayal_et07 32+5 im benimde öyle rahat oturamiyorum, geceleri yatamıyorum isleirmi bir seferde yapamıyorum
Black-34 Ben 28 de falan yerler de temizlik yapardım çok keyifli oluyordu 🤣sıkılıyordum şimdi 34+4 ve resmen yediğimi kaldıramıyorum yorgunluktan annem destek oluyor :))) yoksa napardım tek yaptığım şey bulaşıkları makinaya dizmek yemek yapmak yemek yemek 🤣yatmak kalkmak bir daha yatmak sağ yataktan sola geçmek