oyoyley Kızlar 2.doz covid aşımın günü geldi,birde haberim yokken gebeliğimden grip aşısı almıştım sağlıkçı olan arkadaşlara soruyorum aynı kol olmamak şartıyla ikisinide olmalta sıkıntı olmaz diyorlar ne diyorsunuz
kartanesi02 oyoyley ben 2 haftalık hamileyken 2. Doz oldum 14. Haftada 3. Doz oldum 17. Haftadada grip aşısı oldum doktoruma danışarak arasında 3 hafta olması yeterli dedi grip aşısı için
Gmzeucr oyoyley grip aşısını nasıl aldınız acaba doktorla görüşüpmü sıraya göremi veriyolar pek bir bilgim yokta
oyoyley Gmzeucr ben hemşireyim biz sağlıkçılara geliyor ama çalıştığım yerde henüz hamile olduğumu kimseye söylemedim sözleşmeli çalışıyorum çıkarırlar diye kimseye bişi demedim
kartanesi02 Gmzeucr özel olarak alınıyor canım eczaneye söylüyorsun 80 tl gibi bi ücreti var ben hamile olduğumu grip aşısı almak istediğimi söyledim bi gün önceden haber edin hazırlayalım dedi alıp hemen vurduruyorsun zaten beklemeden
Buseozdemir oyoyley merhaba bende hamileyim grip asisi aldim eczaneden buzdolabinda sakliyorum 15 gun sonra olcam tetanoz asim var çünkü. Buzdolabinda saklmanin sakincasi yok degilmi?
oyoyley Buseozdemir buzlukta saklamayın sıkıntı olmaz dondurmayın yani yoksa içindeki proteinler ölür