Mnlya Kızlar biz evlenelı 1.5 sene oldu ve evlendıgımızden berı balayı harıc hep gece gunduz calısıyoruz gelecek yaz tatıl planımız vardı ama bebek oldu cok bunalıyorum insan azda olsa uzaklasmak kafasını dınlemrk ıstıyo bebek olunca onunla ugrasmakta ayrı sorumluluk ve iş olcak bana acaba bebekle tatıle gıtsek nasıl olur 5sylıkken falan
Glitter Mnlya hic bi sıkınti olmaz bence. Arkadasim bu yaz Kanada'dan 6 aylik bebegiyle deniz tatiline geldi, hic sorun yasamadilar
svmeybgl Mnlya bende sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım da gitti TAtile ☺️ Nasip olursa seneye bende gitmeyi düşünüyorum
Aybukealtintas Mnlya anne ve bebek sağlıklı olduktan sonra ne olabilirki yani, 20 günlük ken bile gidilir 🤗
Mnlya Glitter ayyy inşallah bazıları olmaz zorlanırsın dıyolar bebek durmaz falan inşallh boyle aıleler duydukca sevınıyorum
rileyss Mnlya herkesin ne hamileligi bir ne de cocugunun huyu. bebegi 2 aylıkken giden bile var. insanlar istiyor ki kendi bebegi durmadı diye siz de tatile gitmeyin
Aybukealtintas Mnlya aynen öyle Allah saglık sıhhat versin ki bence bebek küçükken emeklemeye başlamadan gitmek daha rahat peşinden koşturup etmiyorsun sen nereye o oraya🤗
ZeykemKaya Mnlya olur ya nıye olmasın esıme de sunu bı anlatamıyorum gecen sene evlendık balayına gıttık ee bu sene suan dogmak uzere gıdemedk seneye gıderız 8-9 aylık olcak bebek dıyorum hasta olur olmaz bılmem ne😓 bence git benım yerımede
[silindi] Mnlya 1 aylıkken trabzonun yaylalarına dağlarına çıkardım kızımı orda kaldık. Şimdi 3 aylıkkende antalya’ya gidicez. Bebek halleriyle tatil yapmak çok kolay. Hele bide emziriyorsanız çok rahat
Erkanur Mnlya başkalarını dinleme bence olaya sevdiklerinle birlkte miss gbi eğlenecgm dinlenecgm yönyle bak külfet gbi düşünme tedirgin tedirgin dolaşma daha da rahat edersn bnce relax ol 😻