burcuruli Kızlar istanbul anadolu yakası veya gebze çayırova darıca bu yerlerde detaylı ultrason da kadın doktora giden var mı önerebileceğiniz
bbnngg burcuruli kadın değil ama bağdat caddesinde zeki şahinoğlu ve Mehmet uludoğan için iyi şeyler duydum. 2 hafta sonra Mehmet bey e gidicem ben de detaylı için.
Bernako burcuruli bende eray beye gitmiştim okan üniversitesi hastanesinde çok ilgili bi doktor. Ultrasonla bakıyor zaten alttan falan muayene etmiyor
Kamusbuglem burcuruli ümraniye santralde camlıca medipol hastanesi var emine hanım var orsa perinatolog hemde daha iyi yalnız fiyatı 989 tl dediler ben o yuzden ona randevu alamadım bana fazla geldi
burcuruli bbnngg erkek doktor olarak o kadar çok öneri var ki ama bende rahat edemezsem diye düşünüyorum o yüzden kadın doktor arıyorum şuan inşallah bulurum
yas37 burcuruli Zeki hoca süperdir. Ben de ona gittim detaylı için iki defa. Sakin ve bilgilidir. Asla rahatsız olacağın bir ortam olmaz.
bbnngg burcuruli umarım bulursunuz. Ben de normalde takibim için bayan doktora gidiyorum ama detaylı usg karından muayene olduğu için erkek doktorda da rahat ederim diye düşünüyorum.
burcuruli Bernako yani evet ama ne olursa olsun birde uzun süren bir muayene olduğu için pek içime sinmiyor nedense rahat olamazsam soru soramazsam falan diye
Bernako burcuruli ikna etmek için söylemiyorum ama baya sorular sorup cevabımı aldım eşimi de çağırdı hatta muayene odasına ve konuşmaya gel sende dinle bak bebeğine dedi eşim bayıldı birde 😅 ne iyi doktormuş diyor
burcuruli bbnngg ben covid olmuştum o dönemde erkek doktora gitmek zorunda kalmıştım rahat edemedim hiçbir soru soramadım ondan galiba kadın doktor istiyorum
burcuruli Bernako doğrudur ama bir kere erkek doktora gitmek zorunda kalmıştım rahat edemedim diye sanırım ondan dolayı