Trilece Kısaca toparlayacak olursam son yaptığım şeyler folat kullanmak d vitamini kullanmak ve 3-2-3-2 yöntemini uygulamak oldu 😊
portakalcicegii Trilece mfk yöntemini bende duymuştum ama henüz ilişki kısmını uygulayamadım birdhaa ki ay başlayacağım inşalllah 🙏
Trilece portakalcicegii onun baya detayı var canım sayfasindan bakarsın ama ben hocanın söylediklerimi daha temin etmemistim almamıştım sadece 3-2-3-2 kısmını yapmıştım daha, nasip boyleymis demek 🥰
mavi_kus Trilece testten ne kadarlık olduğu anlaşılmaz son adete göre hesapla canım inşallah sağlıklıdır 🙏🏻 💜
Bfduam Trilece çok sevindim hamd olsun canım🤲🤲 Rabbim sağ salim kucağına aldırsın yavrunu inş. Trilece ins canım belli olur 3,4 güne🤲
bigunanneolucak Trilece canım peki senin sorunun var mıydı pko gibi yumurtlama sorunu gibi ? Bende pko var da bende denemek istiyorum mfk yı. Bende de işe yarar mı acaba 🙏🏻 Bu arada hayırlı olsun canım 🥰
Edoliii Trilece Insallah sagliklidir Allah hakknda hayrlsini wersin asil sn bize dua et 2 dusugum war hayrlsyla tkrar istyoruz artik hamissin hamislern duasi kabul olurms
Trilece Edoliii ederim canım etmem mi Allah’ım sana ve isteyen tüm herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🥰
Cutemomy Trilece öncelikle tebrik ederim. Baya koyu ise 5 haftalık olmuştur. En son adet tarihiniz ne zamandı. Erken bir döllenme olmuş olabilir. Yumurtlama günü erken olmuştur belki..
Zeynepkurt Trilece canım benim testimde bu kadar bile belli değildi silik çıkmıstı doktor 2 haftalık falan demişti seninki sanırım daha fazla rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah
Trilece bigunanneolucak canım eşim sperm testi verdi ben de hormon testi verdim bide ultrason la bakıldı herhangi bir sorun yoktu doktorların dediğine göre, çok teşekkür ederim canım, dene kuzum inşallah gönlünce olsun 💕
bigunanneolucak Trilece ne zaman başladın peki ? Gün mü ? 8.gün mü ? Benim dün 7.gündü ilişki oldu. 3+2+3+2 şeklinde olucak galiba. Arı sütü bal polen de kullanıyorum adetten beri . Sen nasıll yaptın