merveyalcinkaya detaylı anlatıyım okumak istersen :) 23 kasım sabah 9 da yatışım yapıldı çünkü 40+6 haftalıktım ve kızım inat etti gelmemek için suni sancı ile başlayacaktı doğumum ☺️ Neyse 12.30 da suniye başladılar ama çok yavaş damla damla bu suni sancıyı çok abartmışlar sancı geliyordu 5 kez derin nefes alıyordum geçiyordu derken akşam 8 oldu suni ye ara verildiaçılma 3cm oldu doktor yarın devam ederiz dinlen dedi tamam dedim arada belden aşağı sıcak su tuttum açılma olsun diye neyse gece devam ediyor tabi benim yine ara ara sancım geliyor sabah nst ye bağlandım kendi sancılarım başlamış suni ye gerek yok dediler ve açılma 5 cm olmuş derken zaten nefes sayımda 7 oldu her sancı da burundan derin nefes alıp ağızdan veriyordum ve bunu yaparken nefesimi sayıyordum sancı kaç nefes sonra geçecek diye , saat 11.40 nst ye bağladılar sancılarım yine devam ediyor doktor sancılar çok iyi seni öğleden sonra doğurturuz dedi açılma 7 cm olmuş , nst de sancı çekiyordum artık sayamıyordum çünkü geçmiyordu nstyi bıraktım kalktım ayağa doktoru çağırtırdım fena baskı hissediyorum tutamıyor gibiyim dedim sancı dinmiyor sürekli regl ağrısı yaşıyorum , alttan muane etti odada 8 cm dedi suyun gelecek o baskı yapıyor dedi ama tutamıyorum dedim çatala gel dedi bi suyunu patlayalım dedi çatala çıktım suyumu patlattı sıcak bir su hissettim ama acayip rahatladım geçti sancı sanki doğum yapmış gibiydim sonra çatalda bekledim sancının geri gelmesini sancı gelince ıkın dedi bakalım geliyor mu yoksa odaya geçer biraz daha bekleriz dedi tamam dedim sancı geldi tüm gücümle ıkındım hiç bozma devam et geliyor felan dedi 3 ebe vardı ikisi benle biri bebek için hazırlık yapıyordu tüm gücümle ıkınıyorum sonra bi ebe karnımdan baskı yapmak için bekliyordu ıkınma dedi derin nefes al dedi 3 kez nefes aldım ve şimdi gelsin dedi ıkındım aynı anda karnıma baskı yaptı ve başını gördüm bebeğin ıkınmaya devam ettim ve üstümde müthiş bir rahatlama hissi odada tatlı bir ağlama sesi 😍 Vee Saat 12.20 kızımı gördüm allahım şükürler olsun dedim ve beneğimi kucağıma verdiler yüzüme koydular yani mis gibiydi öptüm öptüm öpünce sustu gerçekten videolarda görüyordum öpünce susuyorlarmış ☺️benim dikişlerim yapıldı bebeği giydirdiler derken odamıza geçtik 😍 hakkını helal et bayağı detaylı anlattım ☺️