Serraa Arkadaşlar merhaba Yarin tam 21 haftalık olucam ve bu hafta 21+1diye 22 den gün almış olucam bu durumda ben 22 haftalık mi oluyorum 21 haftalık mi oluyorum 24 haftada idari izine cikicam bunun için kafam karışık
okwestt Serraa doktorlar 21+1 vs demedikleri için 21+2-3-4 falan olduğunda 22 haftalık diye konuşuyorlar sen yinede tam 24+0 olduğunda ayrıl bence izne
Arensmom_ Serraa canım 24+0 olduğun anda alabiliyorsun raporunu. Ben de öyle sundum 23+ günlerde tam 24. Haftayı doldurmadığın için idari izne ayrılamıyorsun
Mayissannesi Arensmom_… 23+ larda 24. Hafta içinde oluyoruz ama 24+0 başladığı anda da 25. Hafta içine girmiş olmuyor muyuz … Çok üzüldüm bu cevaba ya 😪😪😪😪
Mayissannesi Arensmom_ ama bu dediginiz 24. Haftanın bitişi olmuyor mu… 24 ü doldurıyorsunuz…. 24+0,24+1,24+2 ler artık 25. Haftanın içine girmez mi?
Arensmom_ Mayissannesi hayır malesef öyle olmuyormuş. Bende onu özellikle sordum ama idari izin istenilen raporda 24+0 doldurulmak zorundaymışız. Çünkü diğer haftalarda 24 e giriyoruz evet ama doldurmuş olmuyoruz
Arensmom_ Mayissannesi hatta bu konuşma doktorumla aramda geçtiğinde bana şey demişti “ sende haklısın sonuçta bi haftayı bitirip diğerine geçiyorsun 25 haftalığım diyebilirsin ama malesef bizim takvimimizde 24+6 bile 24. Hafta sayılıyor “ demişti😂
Mayissannesi Arensmom_ valla hastanede calısıyorum bi de… Gün sayıyorum gitmek için…Bir hafta daha nasıl sabrediceksem 😔😔😔😔 teşekkür ediyorum cevaplandırma için…