1efeannesi Kızlar ben 9+5 hamileyim ve bir anda çok kötü oldum burun tıkanıklığı, aşırı öksürük, ve nefes darlığım var hamilelikten dolayı zaten halim olmuyordu birde hasta olunca hiç halim kalmadı ne önerirsiniz
Aysegul354 1efeannesi 34.haftada aynılarını yaşadım. Okyonus suyu burnuma. Balli süt, bol c vitamini bol su bol duş almak bana bunlar iyi geldi. Gunfr 2 3 kere duş aldığımı bilirim
Dudu_123 1efeannesi bende iki hafta önce yaklaşık 10 gün süren grip atlattım , bol bol C vitamini aldım , sıcak su+bal+limonun faydasını gördüm
1efeannesi Misa34 mandalina acayip derecede mide yanması yapıyor cnm yemeye başlar başlamaz yiyemiyorum ama limon ve maden suyu karıştırıp içiyorum ballı süt yapıp içiyorum ama geçmiyor 🤦♀️🤦♀️
Misa34 1efeannesi bol soganli bol tavuklu birde sarmsakli corba yap derim ben ne zaman yapsam iglesiyorm dene bnce
1efeannesi Aysegul354 valla cnm kış günü sürekli duş almak biraz zor birde banyo delisi bir oğlumda var o yüzden sürekli girmem imkansız çok şükür evim doğalgazlı sürekli sıcak suyum var ama 2 buçuk yaşında oğlum da var😁😁
Elif05_ Bende 35.haftadayim grip olacak gibiyim halbuki meyve çok tüketiyorum ama bağışıklık düştü sanırım
Belinay02 Bende 27 haftalık oldum eşimden bulaşmıştı grip ağrı kesici parol dışında birşey alamadım denemediğim yöntem kalmadı artık oturdum ağlıyordum ıhlamur zencefil ve kuşburnu çayı yaptım içtim akşam yatmadan önce bol bol terledim atlattım inşlh geçer dua edersiniz🌼
1efeannesi Belinay02 valla yeni diye ben parol da içmek istemiyorum başım çatlıyor vücudum kırılıyor bildiğin ama ne olur ne olmaz diye onu da içemiyom iyi oluruz inşallah😊