Gmztn Kızlar iyi aksamlar bu aksam itibariyle 33 haftalık olucaz ikiz gebeyim. Vajinada fazla ağrı hissediyorum gecen hafta nst ye girdiğimde de sancı çıkmıstı zaten az bişey bu hafta da çağırdı salı günü gidicem ama korkuyorum doğuma alır diye 33.haftada doğum yapan var mı?
Gul33 Gmztn geçen hafta arkadaşım doğurdu 33.haftada, yüksek tansiyon nedeniyle. Çok şükür bebek iyi, kuvezde tutuluyor kilo alması için.
Hellili Gmztn bende 33 haftalık ikiz gebeyim yirmi gün önce grip şikayetiyle acile gittim sancılarım çıktı iki gün yattım ciğer geliştirici falan oldum erken doğum riskim var yine iki gün önce gittim yine sancılarım çıktı ama bir türlü durduramadı doktorlar sonra hemen araştırma hastanesine sevk etti orda durduruldu iki gün takip ettiler sancılarım çıkmayınca kendi isteğimle taburcu oldum açılmam yok ama sancılar olunca rahim ağzım 4 cmden 3 cm düştü doktor iki de seni sezeryana alırım demişti şükür şuan daha düşmedi bizde iki hafta dayanırız inşallah siz de korkmayın ama istirahat edin ev işi falan yapmak birde sıcak duş rahim agzını yumusatıyor bunlardan kaçının haftasına ulaşırsınız inşallah
Twinsss Gmztn canım daha geçen hafta doktoruma sordum. İkizler için 32 civarı sancısı gelen çok olur dedi ona göre kendimi hazırla anlamında söyledi. Bebeğin emme refleksi eğer gelişmişse kilosu da iyiyse küveze girmiyormuş genelde, 33.5 civarı küveze girmiyormuş bu durumları iyiyse ve başka bir sıkıntısı yok ise.
Gmztn İnşallah doğum olmazda 2 hafta daha sıkarız dişimizi doktor 35 haftayı bekleyelim en azından dedi
SerpilEsra Gmztn oglumun kaninda enfeksiyon solunum skntısı vardi ve emme refleksi azdi Kizimdaysa hafif bir solunum skntisi en fazla 3 gun kalir onlem amacli demislerdi 3.gun enfeksiyon var dediler yalan oldugunu dusunyorum haftayi doldurmak icin.
Gmztn SerpilEsra çok endişe ediyorum ilk hamileliğim zaten zorlu geçiyo ikiz olunca daha da zor en ufak bi ağrıda sanki doğum olucak gibi geliyo belkide beklerler 35veya 36 yı salı günü gidicem Doktora bakalım ne diyicek
SerpilEsra Gmztn stres yapma canm haftasinda dogan bile kyveze giriyor 39 haftalik bebek vardi. Canını skma iyi dusun iyi olsun insallah beklerler haftasini minnaklar simdikiler aceleci sanki
kbrkrblt16 33+6 da doğum yaptım 2040gr doğdu bebeğim sadece solunum sıkıntısı olduğu için küvözde kaldı 2-3 gün. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰
Gmztn Hellili ben serklajlı oldugum için hep yatıyorum zaten annemlerin yanında kalıyorum hiç yürümüyorum yemek ve lavabo harici kalkmıyorum çoğunlukla dusa da hızlı hızlı girip çıkmaya çalısıyorum hep
kbrkrblt16 Gmztn öyle tabiki bizim başka sağlık sorunumuz oldu 15 gün yoğun bakımda kaldık hemen küvezden çıkınca o daha zordu 😔
Gmztn kbrkrblt16 33+1 de acil bi şekilde doğuma alındım açılmam baslamıstı şuan bebeklerin ikiside küvezde dua edim bizim için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bebeeeeek Gmztn bende 32 haftalığım gebelik zehirlenmesi var erken olucak gibi benim ki daha 1515 gram