Kucukmucize Tubahalil amin canım cümlemizinkini 🙏hep dua ediyorum canım allahım herkese nasip etsin Sormak istediğin birşey varsa bildiğim birşey ise cevaplarım canım haberin olsun
Tubahalil Kucukmucize aminn canım sende bebisini güzel sağlıklı günlerde büyüt❤🌼 aslında sormak istediğim bi kaç şey var yarın sorayim cevaplarsan sevinirim😊
mhtpmhtp Tubahalil inşallah canım ben hep burda okuyordum ilk haftalarımda diyordum bende 29 30. Haftalarımı görecekmiyi m zaman çok hızlı geçti sanki çok şükür bugünlere geldik ☺️Seninde inşallah haftaların çabucak geçer😌😌 7 yıl sonra 🤗
Tubahalil Kucukmucize teyzesi kurban olsun onu verene 😍canım sürekli yattın mı hangi şeyleri yapmadin dikkat ettiklerin neler mesela beni sürekli kaldırmıyorlar artık çok bunaldim
Sarikan93 Tubahalil bende tüp bebekle hamile kaldım bu gece 13+6 haftalık olduk çok şükür 12 haftalıkken cinsiyeti de belli oldu kızım olucak Allah’ın izniyle bu günleri Rabbim sizlerede göstersin inşallah 🥰 💖
Pinarr35 Tubahalil allah saglikla kucagina aldirsin canim insallaj bende 18 haftalik hamileyim.tup.bebek.ikizlerime 🥰
Kucukmucize Tubahalil canım tutunduktan sonra da öyle yoracak şekilde birşey yapmadım ilk zamanlar.Yemek yaptım evi süpürdüm ama yormadan
Leylakkk Tubahalil yeni degiliz 36 haftalik olduk biz az kaldi artik kavusmaya, saglikla alin kucaginiza🧡
Leylakkk Tubahalil amin tesekkur ederim saglikla gelin sizde bu gunlere saglikla kucaklayin evlatlarinizi insAllah😊