Mavisinannesi2 Kızlar eşime cinsiyeti sürpriz yapmak istiyorum nasıl olabilir fikirlerinizi bekliyorum kutuda patik gibi şeyler hariç fikirler lazım 🥰🥰
2melekannesi_ Mavisinannesi2 ben dolabın bir bölmesini boşaltıp cinsiyete göre balonlarla doldurmuştum içine de bir tane minik bebiş kıyafeti asmıştım. Canım biraz üşüdüm dolaptan hırkamı getirir misin dedim gitti açtı balonlar döküldü falan o şekilde olmuştu🤗
Kayarozlem8023 Mavisinannesi2 akşam yemek ya da çay saatinde olabilir pasta çerez gibi bişey getirirken küçük bir tabağa hamilelik testinizi yahut baba oluyorsun aile oluyoruz gibi bir yazı yazıp yanına iliştirebilirsiniz ben hiç sürpriz yapmadım ağzımda bakla ıslanmaz da 🤣🤣🤣🤣
Rukiyeahmet Mavisinannesi2 siz biliyor musunuz cinsiyeti eger bilmiyorsanız sizede supriz olsun o gün en yakınınız kimse onu götürün doktor ona desin ve arkadaşlarınızla evde yada bir sahilde hava durumuna bağlı tabi 😂 sizde eşinizle Beraber öğrenin bende bu şekil yapacam rabbim izin verirse
Mavisinannesi2 Rukiyeahmet ben henüz bilmiyorum yarın öğreniyorum inşallah ama ben çok sabırsızım yakınlarımda dedi sanada demeyelim diye ama sabırsızım ben bekleyemm ki esime yapcam😄😄