Silaagrsf lknurKcn Kan değeri gün geçtikçe artıyormuş canım benimde öyle olmuştu ilk kan testi oranım düşüktü ertesi günü doktora gittim keseyi gördü kan sonucu için hastaneye yönlendirdi o zaman istenilen sonuç çıkmıştı ☺ Sende vakit kybetme git 😇
Hediyenaze Ben limon testını bıle denedım orda bılehamılelık cıktıama kendımı kandırıyor gibi hıssedıyorum bırde fitil kullandım ben bu ay 6 gün acaba fitil mi gecikme yaptı dıyorum umutlanmak ıstemıyorum da
lknurKcn Hediyenaze SelinzgrSgan yaptım çamaşır suyu testini aşağıdan yukarı baloncuklar hızlıca çıkıyordu sonra 2 dk geçmeden en üst tabaka bira gibi köpük oldu 😃😃 ne demek bu şimdi
SelinzgrSgan Köpük de bişi olmuyo sadece idrar ve çanasır suyu birbirine karısmısyo buraya fotoğraf atılabiliyomu acaba atardım size 😊
Beyra0212 Ben yaptım çamaşır suyu testi. İki ayrı bardak da yaptım çamaşır suyu bir bardakta israr yavaş yavaş döktüm. Apayrı oldu. Resmen üste çıktı. Ne demek bu hamile mi demek
Kaanay lknurKcn lknurKcn 15 kasımdı son adetim 16 Aralık'ta idrar testinde silik çıktı 17 Aralık'ta kanda çıktı ama doktora kalp atışında gideceğim inş
minikkelebegimmm lknurKcn bende 2 tane test yapmistim 2 sindede 2 cizgiyi gordum kan verdim 7.32 ckmisti 2 gun sonra regl oldum bence bekle canm biraz insallah vardir bebegin 😍
Beyra0212 lknurKcn yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesidir. Eğer hamileysen bana da dua et bugün adet günüm olmam ınsallah hamişimdiirr
SelinzgrSgan lknurKcn sanırım hamilesin ben 3 gün adet gördüm üstüne o yüzden anlayamadm hamile oldğumu kısa sürdü niyeki diyodum hamile olduğumu söyleyince doktor anladm Rabbim her kadına nasip etsin evlat sahibi olmayı 😊