YUKA Haftadan sonra evde bebeğimizin kalbini dinleyebileceğimiz cihazlar varmış kullanan oldu mu? Önereceğiniz cihaz var mı ?
Sermec27 YUKA 12 değil 16 da duyulur en erken el doppleri var diye biliyorum ama onda da bulamazsın strese girersin malum hemşireler bile zor buluyor diye düşünüyorum
oguzweannesi YUKA bunun bebeğe olan zararını araştırın veya doktorunuza sorun her muayene olmamda bile kalp atış sesini dinletmiyorlar zararı var diye
Mervenin_Mucizesi YUKA ben kullanmadım evde ama o el dopplerini sağlık ocağında ki hemşireler kullanıyor bir kaç defa yaptım ben 20li haftalrımdaydım bazen içime sıkıntı oldu gittim dinledim ama bebeği bulmak için hemşire bile çok zorlandı elini bi ordan tuttu salladı falan daha çok strese girdim inan ki daha da gitmedim 😀 bence boşver çok merak edersen arada sağlık ocağına git canım daha çok strese girersin tabi yine takdir senin 🌼
Aleyyo-09 Bencede insanda hastalık olur o sürekli bakar dururusun bulamazsan da panik olursun hiç gerek yok böyle şeylere ❤️
EsengulC YUKA beklemek zor oluyor ama o aletlerin kuklanımı zor mesela bebepin pozisyonu ters ise kalbini duyamayabilirsin bu da stres hadi bi kolu doktora k kadar stres de cabası hiç gerek yok öle şeylere
Mervenin_Mucizesi Yaa zaten 19 20den sonra hareketleri hissediyorsun ufak ufak inan hiç gerek bile kalmıyor, ben bir ay Dr kontrolü nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim diyordum 39.haftaya girdik bile :)