gamze_B 30+1 haftalığım 15 kilo aldım başta annem olmak üzere tombik şişko oldun diyip duruyor moralim çok bozuluyor aynaya bakmak istemiyorum bu ben miyim diyorum 😞
kucukhobby-11 gamze_B bebeğin sağlıkla doğsun yeter ki kilo bir şey değil verilir. Umursama insanları daha doğum yaptıktan sonra lohusalık var duygusallık hat safhada oluyor sen yıpranırsın her denileni takarsak 🥲
Busradlr99 gamze_B kimseyi takma bende 63 el hamile kaldım 35 haftamdayım 81 kiloyum doğumdan sonra veririz Allah’ın izniyle🙏🏻
bsrakaradayi gamze_B 36 haftalığım 18 kilo aldımmm yüzüm kocaman olduuuu boşveer illahaki vericez insan vermek istesin yeterki ♥️
Bianneadayiii gamze_B yaaa fazla olmuş benim de moralim böyle kolay bozulur enerjim düşer bunu onlara söylesen mi söylemeyin öyle etkileniyorum diye
gamze_B bsrakaradayi öyle tabi aldığım gibi veririm sizene diyorm çünkü bir kere başardım liseye kadar kilolu biriydim işe başlayınca kendim diyet ve spor ile 25 kilo verdim ve bunu 7 yıldır koruyordum taki evlenip hamile kalana kadar
bumblebee Bianneadayiii söyleyin. Ben söyledim. Şimdi şaka bile yapmıyolar, üzüldüğümü anlamamışlar. Tatlı oldum diye düşünüyolarmıs. 😂
miranbeyinmothersi gamze_B kimseyi takma vs herşeye katılıyorum ama yaklasık doğumuna iki ay var . Ve siz bence nacizane dikkat edin tamamen sizin sağlığınızniçin birilerinin size kilolu dediği için değil. 40 kilo bile alsak bebeğimize değil size kilo aldırıyor ben dikkat etmenş tavsiye ederim. 95 ile hamile kalan biriyim seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama lütfen
Minoo01 gamze_B umursamayın kimseyi. İnanın doğumdan sonra bebekle uğraşırken kalmıyor kilo. Ben 20 kilo almıştım, 1 yılda kilo frlan kalmadı. Oğlum çok kucak kuşuydu, tek başıma baktım zaten ev işleri derken, gitti hepsi 🤷🏻♀️ Hem onlar için değiyor 🥰
Sibelcem1823 Bende 65 kiloyla hamile kaldim şuan 80.kilo oldum. Sorsan bebek kilolu mu diye degil ne yesem.bebisim minyonmuş bende kilo.alsn diye yedim. Hamurisi cok yemiyorum ama.bunyem hazirmiş hizli kilo almaya. 38+0 ız doguma kadar 5 daha rahat alirim. Aman napalim ya veririz onlar.saglikli olsunlarda. Sen takma kafana, alınıyorsan alınıyorum de böyle olmaz kendini üzmekle